Tävlingsplatser

Här kommer en lista över tävlingsplatser som jag inte tävlat alls på eller på en längre tid utav olika anledningar. Samtliga platser skulle jag vilja besöka med häst nästa år :)

Borås, Gina tricot Grand prix - vilken fantastisk tävling! Har tävlat på anläggning för 2år sedan, dock bara en vanlig tävling så skulle verkligen vilja tävla under Gina veckan. Har bara varit där och vart åskådare! Så dit vill jag åka och uppleva atmosfären till häst nästa år.

Helsingborg - också en fantastisk anläggning. Har tävlat där två gånger tidigare och åker mer än gärna tillbaka!

Strömsholm - aldrig tävlat där, men har besökt anläggning av olika anledningar bla. Med skolan och som åskådare. Skulle vara kul att tävla på ett ställe där man aldrig ridit förut.

Skyrup - aldrig varit där så dit skulle jag verkligen vilja åka. Ser ut att vara väldigt fint!

Ljungby - var där för många år sedan på ponnytävling och skulle gärna vilja åka dit igen. Bra anläggning med två ridhus, utebana och permanenta boxar (på den tiden jag var där iaf hehe).

Sundbyholm - har varit där som åskådare men aldrig tävlat. Verkar som väldigt bra arrangörer och bra förutsättningar ban-mässigt samt uppstallning.

Det är dom ställena som jag kommer på just nu här i Sverige. Kom gärna med tips på bra/trevliga tävlingar!
Skulle också hemskt gärna tävla internationellt någon gång. Typ Spanien, sunshine tour. Hade varit sjukt kul och på sikt är det mycket möjligt att de slår in bara man bestämmer sig för de och har de som ett mål. Sen hade de även varit kul att besöka våra grannländer Norge och Danmark på deras fina tävlingar! Men som sagt vi får se hur det blir med de helt enkelt! Får jobba för detta så kanske min önskan slår in.