Sista tävlingen

Förra helgen åkte vi till Trollhättan och hoppade en 130. Han var extremt spänd, men själva förberedelserna blev inte riktigt som jag tänkt mig. Han hoppade bra inne på banan men inte så bra som han kan göra och jag hade kunnat rida bättre än vad jag gjorde. Han blir dock väldigt svår när han är så där spänd, de kanske inte syns men när man sitter på känns det som en tickande bomb som är spänd i varenda liten muskel. Så detta är något som vi får fortsätta att jobba vidare med under vintern. Hur som helst fick vi 4fel som är typ majoriteten av våra resultat det här året, alltid jag själv som klantar till det... ytterligare en sak att träna på.
Vi rev sista hindret som stod riktigt dumt. Ett räcke mitt på medellinjen väldigt skymd bakom en kombination som man var tvungen att runda. En svårighet för oss och en svaghet jag har med "skymdsikt". En till sak att träna på hehe.

Det här var sista tävlingen för i år och jag kan inte vara annat än nöjd. Är lyckligt lottad som får ha en sån här underbar häst, han är en riktig stjärna och jag ser fram emot framtiden med min prins.
Nu har vi lite vila och sen ska vi träna på alla våra svagheter så vi blir ännu bättre nästa år!