Senaste

Åkte en tripp till Elmia Scandinavium horse show med Jossan. Hon tävlade Chanel 5år och de gick väldigt bra. Tyvärr ett nedslag från final men hon skötte sig fantastiskt bra. Vi stod inklämda i ett stall med alla kändisar bla. Rolf-Göran Bengtsson, Malin Baryard, Henrik von Eckermann, Helena Persson, Maria Gretzer, Emma Emanuelsson osv så de var kul! Själva tävlingen var också jättebra anordnad. Lyxigt att vara inomhus i uppvärmda hallar, lite annat än kalla ridhus. Med bara en häst med oss hade vi jättelugnt och strosade mest runt om dagarna. Vi åkte till Charlies en sväng, hittade självklart massa fint men köpte ingenting.

Efter elmia har allt rullat på som vanligt, Putte känns fin och till helgen ska vi träna för Jacob Hellström. Sen åker vi på årets sista tävling helgen efter. Destinationen är Grevagården denna gången och de ser jag fram emot. Längtar efter att få packa, åka på tävling å tävla, bo i lastbilen å allt som hör till. Sorgligt dock att det är sista för iår men får se till att träna ordentligt nu i vinter så vi kommer tillbaka ännu vassare nästa år! Och vem vet de kanske står en till stjärna i stallet då...
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder.

Chanel spanar :)
Charmig
Provade en kask hjälm, vad tycker ni? Den här är blå med blå detaljer (ser ut som svarta) den finns även med silver detaljer. Vad tycker ni är finast? :)
Måste köpa en ny vinterjacka att ha vid tävling o lite finare tillfällen. Tycker dock de är så himla dyrt de lutar åt den klassiska kingsland jackan. Den här på bilden är väldigt fin men tycker dom flesta nya dunjackorna är så tunna. Behöver en tjock och varm eftersom jag är så fruktansvärt frusen.
#1 - sandraramtzen.blogg.se

Åh va bra du passade i den 👌🏻😍