Fullt ös

Från och med torsdag till igår har det varit fullt upp. Alexander har varit här och vi har hunnit med mycket, kan dra dagarna lite snabbt för er.

I torsdags var det studenten och vi firade min granne Moa. Fan vad jag vad avundsjuk, ville bara göra om den dagen som var helt perfekt och magisk förra året. Nåja fick glädjas med 97orna istället.

Fredagen var faktiskt rätt lugn, vi lunchade på stan, planterade blommor utanför stallet, solade, red ut på Putte och bravo och grillade på kvällen. Mys! 

Lördag red vi på fm, Alexander fick testa Putte och de gick väldigt bra! På EM åkte vi ett gäng till Liseberg och hängde där tills det stängde.

Igår red Alexander Putte, sen drog han hem runt lunch och jag o mamma åkte till vänersborgs tävlingar och kikade. Idag har jag inga större planer, får väl passa på att sola medan de är fint väder för snart kommer väl den riktiga svenska sommaren med regn o rusk...

Denna veckan mjukstartar sommarjobbet, nästa vecka är jag ledig och passar då på att vara med Alexander, veckan där efter är jobbet igång ordentligt 2v innan Falsterbo veckan som jag faktiskt är ledig detta året. Har dock inga planer att åka dit, men de gör jag säkert. Där efter är det jobb tom v.33 sen får jag se vad jag ska hitta på. Sökte faktiskt ett jobb igår och får svar senast tisdag, men mer om det längre fram. Riktigt spännande faktiskt!

Nu har jag tjatat på alldeles för länge så tänkte bjuda på lite bilder och ja jag vet att jag lovade er filmer och dom kommer! Men de har alltid kommit annat emellan så ni får hålla ut...


En glad student💃🏻

Vi hade vattenkrig i fredags när det var över 30grader😎

Mina fina❤️

Hittade en bild från Gäsene, vår 130 debut. Älskade häst va duktig du är❤️

Glöm inte besöka Rittforsridsport där det alltid är härliga erbjudanden för både häst och ryttare! Snart kommer det även in lite nyheter, så håll utkik mina vänner!