Status

De är ju en liten döperiod just nu, vilket jag tycker är så sjukt tråkigt. Har liksom svårt att hitta motivationen och känner mig mest trött. Det här året är nog de året som jag mest tagit stryk psykiskt tyvärr, så jag hoppas 2017 blir bra mycket bättre än 2016!

Lilla Lusen håller på att förvandlas från vildhäst till hanterbar. När jag köpte honom visste jag att han var speciell och skygg, men trodde ändå inte det var på den här nivån. Men vi jobbar på i hans takt. Räknar med att kunna rida honom i alla gångarter iaf i februari.

Putte chillar men rids. Han kan inte vila helt då blir han mer vild än tam som inte är roligt för någon som måste handskas med honom. Han blir farlig för sitt eget bästa. Så han får joggas, ridas ut och vila någon dag in i mellan. Går med andra ord på halvfart. Han ska checkas om ca 2v och förhoppningsvis är han fräsch och kan börja arbetas fullt i januari igen. Då blir de hårdträning inför kommande säsong som jag ser framemot!

Lilla Lus i solnedgången🙌🏻
Putte i vår förtidiga julklapp😍👌🏻
#1 - emma

Vart/av vem checkas han? :) vad brukar det kollas på då?

Svar: Vi åker till Florian Lackner i Landvetter. Man gör bara en vanlig koll som hältutredning, longering på mjukt o hårt underlag, känner igenom rygg och beroende på vad som visas eller ej så tar man de vidare där ifrån :) kan ju va så att han behöver någon behandling och de är egentligen inte så konstigt när dom gått hårt under säsongen :) men hoppas givetvis att han slipper behandling!
Ida Ericson