Jag lever

Det har hänt en del sedan sist så skall försöka sammanfatta allt lite lätt så ni hänger med.
 
Vi börjar med trippen till fjällen. Det blev en tur till stöten med familjen, David och Nathalie, vi hade jättemysigt och roligt. Lite tråkigt att inte så många backar var öppna, men annars var det väldigt bra. Här får ni lite bilder från vistelsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veckan efter fjällen drog "julveckan" igång, lite jobb, veterinär besök, mys med familjen och en rolig utgång med kompisarna var planerad! Men... så blev det inte riktigt. Hann att jobba måndag och tisdag men runt 4 på onsdag morgon vaknade jag av att jag hade ont i magen, inget konstigt med det tänkte jag och tog 2 ipren och gick och la mig igen. Vaknade igen vid 8 och hade fortfarande ont. Har väldigt hög smärtgräns så när jag säger ifrån att de gör ont, då gör det ont också. En trip till doktorn, remiss till näl, inlagd och opration blev det. Blindtarmen sa upp sig. Jävla skit alla planer sprack. Men jag skall vara glad att dom hann få ut blindtarmen innan den sprack så de var väl tur i oturen. Mamma fick åka själv till vetchecken medan jag låg på sjukhuset och Putte var frisk som en nötkärna. Dock får inte jag rida eller anstränga mig på 2(!!!) veckor... så det suger. 
Trots denna oturen så har jag haft en mysig jul med familjen, men nu är jag så trött på detta jävla helvetes året rent ut sagt så 2017 du är mer än välkommen. 
 
Bästa finaste älskade Putte hade aldrig klarat mig utan dig. Bästa med hela operationen var lätt narkosen!! Blodproven var mindre roliga, fan va dom vela.. Blev stucken överallt och fel blev det. Hade feta blåmärken efteråt, skönt att de är över.
 
Fick jättefina julklappar! Bästa ridbyxorna ska köpa mig ett par vita till. Fick även en ghd plattång som är superbra! Grymt nöjd. TACK!
 
Köpte en julklapp till mig själv också. En väst från toscana =)
 
Hoppas ni alla har haft en fin jul! Nu ska jag vila upp mig så jag snart kan börja träna inför 2017 utmaningar, vi ses!