En liten update

Hej på er!
Nu var det allt ett tag sen, kanske dags att komma igång igen eller vad tycker ni? Har vart skönt med en paus från skrivandet, men börjar bli lite sugen igen så får nog göra ett försök.

Kan ju börja med en liten lägescheck!
Min fina Putte är i fullträning och går från klarhet till klarhet. Han är svår, speciell och väldigt egen men jag gillar de. Han är en utmaning minst sagt! Vi tävlar på i 120 klasserna tills allt sitter på plats, då kommer steget astmatiskt bli enklare att ta när man går upp ett snäpp eller två. Framtiden ser hur som helst ljus ut så länge han håller sig frisk.

Som några kanske redan vet så har jag min gamla trotjänare Vivas i stallet igen. Han kom hit för ca. 3 veckor sedan till försäljning och är redan såld. Vill inte gå ut med allt för mycket om försäljningen ännu då affären inte helt är i hamn. Men lovar att berätta mer om detta så fort jag kan! Hur som helst väldigt kul att jag fick förtroendet av ägarna att rida honom igen. Han har varit saknad!

Vi har också köpt oss en liten shettis som heter Linus. Han är supergullig så länge han inte bits. Vi köpte honom som sällskap till våra större hästar, men han är även inriden och inkörd så dom småbarnen kan få rida ibland. Han är stallets lilla maskot nu mera och Puttes bästavän, dom går i samma hage och gör allt tillsammans! Så söta är dom.

Skulle ta år för mig att berätta allt som hänt sen sist så jag tror jag nöjer mig så här så länge. Är det något ni undrar över så får ni gärna kommentera och även komma med tips om vad ni vill att jag ska skriva om. Hoppas ni är glada att jag är tillbaka :)

Puss o kram

Lilla Linus! Visst är han söt?
For Fun i Hammarö förra helgen.
Så fin utsikt från framridningsbanan.
#1 - Sandra Ramtzén

Ja, jag har saknat ditt skrivande 😘

Svar: 😘😘💗
Ida Ericson

#2 - malin

Vill veta om träningsupplägg, utrustning, er lastbil, rutiner i stall, tankar på tävling, bangång mm😀

Svar: Tack för jättebra respons! Ska försöka ordna detta! :D
Ida Ericson

#3 - Anonym

Är du singel eller upptagen?