Duktiga hästar

Idag har vi varit på tävling i Lilla Edet med Abbe, Fuxsia och Vivas.
 
Abbe - 110
Ett stopp på hinder nr.3 i grunden, han är ju lite tittig och jag red inte optimalt. Skulle haft bättre galopp redan från början så stoppet var som en lite väckarklocka för mig! Helt klart godkänd runda.
 
Vivas - 120
Felfri och snabb räckte till en 3 plats! Lite stark och lång stundvis, men vi jobbar på de!
 
Abbe - 120
Felfri och snabb blev en 4 plats! Målet var att komma runt bägge klasserna idag och det gick ju galant. Nu måste jag bara kunna hitta rätt distanser på honom, tycker de är lite svårt att lägga honom rätt då han är rätt stark plus att man måste rida med mycket tryck.. ska nog prova något annat bett och se ifall de hjälper!
 
Fuxsia - 120
Felfri och snabb, slog grabbarnagrus och tog hem en 2 plats! Lilla damen sköter sig och är väldigt fin!
 
Vivas - 130
Snabbtid, sådär bra ridet av mig och sista bommen föll annars hade de vart vinst med 2sek. La han inte perfekt överallt så han var duktig och gjorde jobbet bra! Förutom på sista där jag tycker att han kunde ha hoppat upp sig mer för där kom han faktiskt bra.
 
Fuxsia - 130
Debut för lilltjejen och hon gjorde  de med bravur! Felfri fram till sista hindret där vi rev tyvärr... Inte mycket att säga om ibland har man tur och ibland inte. Tror de kommer bli superbra när hon fått lite bättre kondis och muskler! Hon är tillsalu om de är någon som letar eller vet någon! En toppen juniorhäst!
 
Tack teamet för idag, utan er hade de aldrig gått! Nu tar jag mig en välförtjänt semester :)