Räkanhoppet 2013

Torsdag
Hoppade första kvalet som var en 1.20 tidshoppning. Gick nolla och kom 10a!
 
 
 
Fredag
Hoppade kval 2 och det var en 1.25 tidshoppning. Fick två nedslag, det första nedslaget berodde på att vi låg lite stort på hindret och de blev ingen höjd i språnget så han touchade och bommen föll. Andra riviet är totalt mitt fel, jag missbedömde avståndet till hindret så vi kom för nära och rev. Två helt onödig riv som jag får ta på mig. Tycker att jag kunde ha presterad bättre än vad jag gjorde!
 
 
 
Söndag
Kom till final och finalen gick i 1.30 med först grundomgång och sen två omhoppningar om man var felfri. Jag fick återigen 2 riv. Första nedslaget kom på en stor oxer där jag var tvungen att skjuta på honom lite för att komma bra till hindret. Men om jag i stället hade vart kylig och väntat så hade han nog garanterat hoppa upp sig lite mer och inte rivit. Detta är typiskt ett sånt problem från min sida som jag måste förbättra.
Andra nedslaget blev på sista hindret, där jag egentligen inte förstår riktigt varför vi rev. Jag tyckte att vi kom bra till det och att jag hade honom framför mig, men han kanske missbedömde hur högt det faktiskt var. Men nu spelade de ändå ingen roll eftersom jag redan hade rivit ett innan. Hur som helst kändes han fin hela meetinget igenom och 1.30 är inte längre några problem så nästa tävling som är nu på Lördag i Lilla Edet, så skall vi debutera 1.35! Ni får hålla tummarna att det går bra :)