En liten presentation

Eftersom det var så längesedan jag skrev här tänkte jag att jag lika gärna kan göra en kort presentation om hur mitt liv ser ut nu för tiden.

Jag har hunnit bli 21år bor fortfarande kvar i Uddevalla på föräldragården. Jag jobbar heltid på förskola vilket jag har gjort sedan efter sommaren. Jag trivs som fisken i vattnet!

På hästfronten går det bra och utvecklingskurvan går uppåt. Stallet är för tillfället fullt vilket är roligt! Hästarna som står i stallet är "Bravo" som är Johannas häst (vår inackordering). For Fun aka Putte honom känner ni ju igen. I December firar vi redan 2år, tiden går fort när man har roligt! Sen har vi två "nya" hästar som jag inte tror har synts i bloggen förut eller en av dom har i alla fall inte gjort det och det är min nya sötis "Rosa". Tänker att jag presenterar henne i ett separat inlägg senare om så önskas. Sen har vi även lilla maskoten "Dino". En shettis som vi lånar av våra vänner som sällskap till dom andra hästarna.

Det var nog det mest intressanta om mitt liv just nu. Kommentera gärna om ni har några tankar, idéer och önskemål det tas emot tacksamt! Kram på er <3

Rosa

Putte

Och lilla jag

P.s glöm inte att följa mig på instagram @ idaericsonn heter jag där.