Stolpe ut

Skiiiiit rev ett hinder i omhoppningen i 130n annars hade de blivit en vinst. Fick så himla bra flyt men retligt nog trillade en bom. Jaja får glädja mig åt att han kändes så fin och med på noterna!

I 140n lyckades vi också peta en bom men han var minst lika fin här och jag fick ett superbra flow genom hela rundan. Kul med två bra rundor, tråkigt med nedslagen men det är bara att träna vidare nästa gång blir det felfritt förhoppningsvis!

(null)

(null)

(null)

Träning, tävling och ny hjälm

Den här veckan började bra! Min nya hjälm hade äntligen kommit. En egen designad samshield (miss shield för att vara exakt.) självklart från rittforsridsport. Jag blev supernöjd och den satt perfekt! Så här ser den ut.

(null)

I tisdags tränade jag med Putte för Jacob. Jättebra träning som alltid med superövningar. Putte var fin men fick inte till den här wow känslan men så kan det vara ibland. Hoppas att vi kan få en bättre känsla på tävlingen imorgon. Vi åker till grevagården över dagen och hoppar 130 och 140. Eller jag tar en klass i taget och beroende på hur det känns i 130 så får vi se om jag går in i 140 eller inte. Hoppas såklart att han känns bra och att vi ska få bra resultat men de är sånt man aldrig kan veta. Vi ska göra vårt bästa i alla fall.

(null)
Lite marginal på 140 hinder, de gillar vi :)

En liten presentation

Eftersom det var så längesedan jag skrev här tänkte jag att jag lika gärna kan göra en kort presentation om hur mitt liv ser ut nu för tiden.

Jag har hunnit bli 21år bor fortfarande kvar i Uddevalla på föräldragården. Jag jobbar heltid på förskola vilket jag har gjort sedan efter sommaren. Jag trivs som fisken i vattnet!

På hästfronten går det bra och utvecklingskurvan går uppåt. Stallet är för tillfället fullt vilket är roligt! Hästarna som står i stallet är "Bravo" som är Johannas häst (vår inackordering). For Fun aka Putte honom känner ni ju igen. I December firar vi redan 2år, tiden går fort när man har roligt! Sen har vi två "nya" hästar som jag inte tror har synts i bloggen förut eller en av dom har i alla fall inte gjort det och det är min nya sötis "Rosa". Tänker att jag presenterar henne i ett separat inlägg senare om så önskas. Sen har vi även lilla maskoten "Dino". En shettis som vi lånar av våra vänner som sällskap till dom andra hästarna.

Det var nog det mest intressanta om mitt liv just nu. Kommentera gärna om ni har några tankar, idéer och önskemål det tas emot tacksamt! Kram på er <3

Rosa

Putte

Och lilla jag

P.s glöm inte att följa mig på instagram @ idaericsonn heter jag där.