Tisdag

Hej nu har jag lite tid över för bloggen. Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Idag har vi gjort hemmagjord pizza, så hoppas den blir god.


Ska berätta lite om dagen. Började med att rida Esprit, sjukt pigg och svår så de gick sådär bra. Men tror att man lär sig henne ju mer man rider henne. Efter Esprit var det dags för Flikka. En jättefin och trevlig häst, väldigt behaglig att rida hon gjorde det man bad henne om och för mig är det lyx att sitta på en lugn välriden häst så henne tyckte jag om. Efter dessa två åkte vi med Camilla och handlade och när vi kom tillbaka hjälpte Camilla oss med Iron och Putte.
Putte var pigg och ville gärna köra sitt race över bommarna men stundvis gick det faktiskt väldigt bra. På torsdag är det dags för första hoppträningen men mer om det då.
Efter Putte åkte jag hem och käkade lunch och när jag kom tillbaka stod Angot redo för att ridas. Han va lite lat i början men duktig på slutet. Sen putsade jag min och johannas utrustning medan jag väntade på henne för hon hade en häst kvar. Under kvällen fick pojkarna gå på skritten. Nu som sagt är vi äntligen klara och de har varit en lång dag ska bli gott med mat och sen krypa ner i sängen och kanske kolla på någon film. Här kommer bilder från dagen!


Flikka
Johanna på Brilexo och Flikka
Flikka
Lady Gaga i bakgrunden
Putte o Iron
Hello
Angot