Sentower

Igår eftermiddag åkte vi till sentower för träning. Fick rida fram väldigt länge då de var andra som hoppade före och tog upp mycket tid men när dom var klara kunde jag börja.

Han var mjuk som smör och fungerar riktigt bra på det nya bettet. Tungfrihet passade väldigt bra på honom. Men åter till hoppningen!

När vi hoppade fram var vissa språng bra medan vissa var mindre bra, sen skulle jag hoppa banan men då kändes det inget bra. Hinderna var inga problem han hoppade jättefint men han kändes svag i bakbenen som tex att han helst inte ville landa eller hålla högergalopp (har haft det problemet sen jag fick honom, högerbak är markant mycket svagare) och det är egentligen inte så konstigt med tanke på att det här har varit hårdträning för honom. Men vi avbröt efter 4an lät han pusta en stund och sen hoppade jag hela banan och wow!! Han har aldrig hoppat så bra. 3kombinationen väntade han o hade inte så bråttom ut som i vanliga fall och hoppade så väl och försiktigt på vartenda hinder. 12hinder och 15språng. Superfint! Kändes bra att få avsluta med en härlig känsla. Till helgen gör vi vår sista tävling innan hemfärd. Först åker vi till Bocholt på torsdag med ett gäng på träning och sen åker vi till Peelbergen på fredag och tävlar. Tror jag kommer rida Danni och Para Jumper också så det ska bli väldigt kul.


#1 - Sanna

Åh vad härligt att det kändes så bra, grattis! :)