Onsdag, torsdag och fredag

Min telefon krånglar jätte mycket så därför är uppdateringen dålig...


Men i onsdags så började jag morgonen med att gå en promenad med Putte. Efter det red jag Padina om jag inte minns helt fel. En speciell dam, vi tränade mycket övergångar och att hon ska slappna av och sänka ner huvudet så mycket som möjligt. Efter Padina red jag Putte för Camilla, vi provade lite nya bett och hittade ett som passade väldigt bra i hoppningen. Efter Putte tog jag lunch och efter lunchen hoppade jag Danni för Camilla och oj så duktig hon var! Lovande inför Bocholt. Efter Danni red jag Amika, aldrig suttit på henne innan. Också en väldigt speciell häst, fick ta några små hinder med henne också. Hon hoppar bra, men spänner sig som tusan så kan man bara få bort det så har dom nog en top häst!

Torsdag, igår begav vi oss mot Bocholt med knatte-ligan plus Putte. Han skämdes nog lite över sina kompisar på lastbilen för dom brötade så mycket och han stod som vanligt som ett ljus. Skulle egentligen bara haft Danni och Putte men fick rida Para Jumper också, kul!

Först ut var Para Jumper. Han var duktig, men busade med mig en gång innan jag red på ettan så jag fick värsta nocken och såg stjärnor... men efter det var han väldigt bra. Hoppade superfint! 
Sen var det Puttes tur och jag provade det nya bettet. Alltså wow!!!! Så himla fin och lugn. Hoppade banan bara en gång eftersom vi ska tävla på lördag. Sist ut var Danni och jag måste säga att jag är riktigt stolt och imponerad av henne. Förra veckan var det sken och ingen styrbarhet nu går hon in på nytt ställe och hoppar en bana som ingenting. Så himla kul!! Små knattarna ska ev också få tävla i helgen, jätte glad för att få den här möjligheten. Min ridning har redan utvecklats väldigt mycket.

Idag har varit en lugn dag. Började dagen med Puttes morgonpromenad och sen red jag 3 stycken. Först ut för dagen var Para Jumper, han var väldigt pigg men på slutet gick det bättre. Skall tävla honom imorgon så får longera innan vi åker, för jag har ingen lust att ramla av hehe... andra ut för dagen var Amika. Vi red över bommar och hon var jätteduktig idag, mycket mer avslappnad så jag tror ju mer man tränar henne ju bättre kommer det att bli. Sist innan lunch var Puma. Aldrig ridit henne innan men oj vilken söt liten prinsessa! Fin att rida, lite stel men hon har inte gått på länge så hon var duktig. Efter Puma tog jag lunch och efter lunchen red jag Putte lite lätt på utebanan. Kände så att han var lugn, mjuk och fin och allt stämde bra. Så hoppas på bra resultat imorgon på tävlingen. Vi kommer åka till De Warre istället för Peelbergen. På söndag ska vi även tävla varsin unghäst jag och Johanna, jag på Danni och Johanna på Angot. Det om nått kommer bli spännande men jag tror de kommer gå bra.
Nu måste jag hjälpa till med maten, taco-fredag såklart!