Njuter av det sista

I torsdags kväll körde jag och Johanna till Bryssel för att hämta upp mamma. Det är nämligen dags för mig att åka hem nu, träningsmånaden är över så nu blir det hem till verkligheten igen.


Innan vi åkte till Bryssel så spenderade vi i stort sätt hela dagen i Bocholt. Först åkte vi med knatteligan dvs Para Jumper, Danni, Angot, Arc och även Putte fick hänga på. Alla var duktiga och hoppade väldigt fint. På eftermiddagen var det alexanders tur att rida lite unghästar och då fick Amika, Diamond och Duell följa med. Alla var fina och duktiga där med!
Innan vi åkte iväg på eftermiddagen hann jag rida både Esprit och Puma, två favoriter!

Igår spenderade vi hela dagen i Holland på tävling. Vi hade med oss 5st. Resultaten vet ni redan så behöver egentligen inte skriva så mycket mer än att Putte var superfin och vi börjar komma framåt nu och den här månaden har gett så mycket! Vill verkligen åka tillbaka i framtiden. sjukt bra möjligheter här. Unghästarna var också bra men Danni som sagt lite trött och sliten och Para Jumpers nedslag i omhoppningen tar jag verkligen på mig. Egentligen tycker jag att jag hade kunnat rida alla hästarna snäppet bättre men men får rida bättre nästa gång helt enkelt.

Idag lördag har det inte hänt mycket. Gått en promenad med Putte och snart skall han ridas ut. Barnen har ridit många hästar idag och flera av hästarna går i hage så de är en lugn dag för dom. Imorgon börjar hemfärden, sorgligt men sant. Så idag känns det som man bara går runt och väntar på att åka hem. Hade vart bättre och ridit ett gäng hästar så man inte haft tid att tänka på det men sånt är livet. 

Nu ska jag sluta deppa över min hemkomst, de ska bli roligt att träffa alla igen och skönt att komma hem till sitt hus! De blir härligt, men som sagt tillbaka vill jag någon gång ;)


Puma
Esprit, sjukt fin häst är kär i hennes utseende. Tjock svans, fin man, fina tecken, lagom stor och smäcker. Hoppar fantastiskt och bara är så himla fin helt enkelt. Dock svår att rida, men ändå sjukt fin!
Duell en 5årig hingst som är gigantisk redan 180 hög. Han är ett monster men ganska snäll ändå. Är man stor så måste man vara snäll som man så klyschigt brukar säga!
Iron ville ha fotbad i bajshinken😂
Framhoppning i Peelbergen
Det fanns två banor med varsin framhoppning och restaurang i mitten av allt så man kunde se hoppningen på båda sidor.
Restaurangen
En av banorna.