Kaos fredag

Groomen hade sagt upp sig och slutade några dagar tidigare än väntat, så den nya groomen har inte hunnit börja än så det var bara jag, Johanna, junior och alin som jobbade idag. Alin är han som mockar, harvar ridbanorna och fixar osv. Johanna är groom men ska egentligen mest rida hästarna, junior är väl en typ av elev som har egna hästar med sig men jobbar också dock rider han mest och är inte jätte duktig på att hjälpa till... och jag är elev men idag har jag fått jobba på så gott jag kunnat. 


Puttish min lilla prins hade en riktig slappar dag med promenader och skritten x2. Men jag och andra sidan hade ingen slappar dag. Red 8hästar plus fixade iordning dom innan och efter själv. Longerade 2 stycken, gick promenad med Putte, löslongerade en av unghingstarna tillsammans med Johanna. Hjälpte Johanna så gott jag kunde osv. Vi kämpade på bra och när vi var klara åkte vi och handlade, nu har vi haft tacomys och jag tänkte snart hoppa in i duschen.

Hästarna som blev ridna idag var, Queen, Flikka, Kongsberg, Puma, Padina, Brilexo, Cyklon, Lady Gaga och sen longerade jag Esprit och Amika. Vi fick ge och ta lite av hästarna idag, fick ge bort några från mitt B-ligan gäng till junior och ta över några hästar från johannas A-liga haha. Kul att få rida många olika hästar, oj vad vi lär oss mycket. Imorgon har jag 8hästar på schemat plus Putte. Kommer förmodligen inte hinna alla men A-ligan går före nu när vi är så få folk. Vi ska nog klara detta👏🏻🌟