Hej Sverige

Körde hela vägen från Belgien till Malmö igår. Belgien-Holland-Tyskland-Danmark-Sverige. Allt flöt på bra och Putte är världens snällaste att resa med. Tog 7timmar från Belgien till Puttgarden i Tyskland där vi tog färjan över till Danmark, jätte smidigt 45min bara och vi kom i perfekt tid så vi bara rullade på båten med en gång. Sen från Danmark tog det 2 timmar tills vi var i Malmö. Vi var framme halv 11 igår kväll och gick o la oss med en gång efter vi stallat in Putte o gett han mat. Mamma fodrade 7 imorse sen somna vi om till 9 och nu kör vi sista biten hem mot Uddevalla. Det blåser ganska mycket så vi kan inte gasa på speciellt mycket, men men hem kommer vi någon gång under em iaf. Saknar redan Belgien men lite skönt att vara hemma också. Göteborg horse show denna veckan, har inte bestämt när jag ska dit, men någon dag blir det allt! Skall iaf fira Johanna på lördagen som blir 20!!

Så roligt att vi hade sån separationsångest igår att vi började grina när vi sa hejdå och då är de bara en vecka tills vi ses igen haha!


Njuter av det sista

I torsdags kväll körde jag och Johanna till Bryssel för att hämta upp mamma. Det är nämligen dags för mig att åka hem nu, träningsmånaden är över så nu blir det hem till verkligheten igen.


Innan vi åkte till Bryssel så spenderade vi i stort sätt hela dagen i Bocholt. Först åkte vi med knatteligan dvs Para Jumper, Danni, Angot, Arc och även Putte fick hänga på. Alla var duktiga och hoppade väldigt fint. På eftermiddagen var det alexanders tur att rida lite unghästar och då fick Amika, Diamond och Duell följa med. Alla var fina och duktiga där med!
Innan vi åkte iväg på eftermiddagen hann jag rida både Esprit och Puma, två favoriter!

Igår spenderade vi hela dagen i Holland på tävling. Vi hade med oss 5st. Resultaten vet ni redan så behöver egentligen inte skriva så mycket mer än att Putte var superfin och vi börjar komma framåt nu och den här månaden har gett så mycket! Vill verkligen åka tillbaka i framtiden. sjukt bra möjligheter här. Unghästarna var också bra men Danni som sagt lite trött och sliten och Para Jumpers nedslag i omhoppningen tar jag verkligen på mig. Egentligen tycker jag att jag hade kunnat rida alla hästarna snäppet bättre men men får rida bättre nästa gång helt enkelt.

Idag lördag har det inte hänt mycket. Gått en promenad med Putte och snart skall han ridas ut. Barnen har ridit många hästar idag och flera av hästarna går i hage så de är en lugn dag för dom. Imorgon börjar hemfärden, sorgligt men sant. Så idag känns det som man bara går runt och väntar på att åka hem. Hade vart bättre och ridit ett gäng hästar så man inte haft tid att tänka på det men sånt är livet. 

Nu ska jag sluta deppa över min hemkomst, de ska bli roligt att träffa alla igen och skönt att komma hem till sitt hus! De blir härligt, men som sagt tillbaka vill jag någon gång ;)


Puma
Esprit, sjukt fin häst är kär i hennes utseende. Tjock svans, fin man, fina tecken, lagom stor och smäcker. Hoppar fantastiskt och bara är så himla fin helt enkelt. Dock svår att rida, men ändå sjukt fin!
Duell en 5årig hingst som är gigantisk redan 180 hög. Han är ett monster men ganska snäll ändå. Är man stor så måste man vara snäll som man så klyschigt brukar säga!
Iron ville ha fotbad i bajshinken😂
Framhoppning i Peelbergen
Det fanns två banor med varsin framhoppning och restaurang i mitten av allt så man kunde se hoppningen på båda sidor.
Restaurangen
En av banorna.

Resultat från Peelbergen

Är för trött för att göra något längre inlägg men tänkte skriva resultatet från dagens tävling iaf.


Putte var fin! Missade lite på en linje men annars en ok runda. Fick 4+0fel. Alltså ett ner i grunden. Ett riktigt skitriv, den skulle legat kvar...

Danni gjorde sin livsandra tävling och fick hoppa 1m. Hon gjorde de egentligen väldigt bra men kändes trött och då blir hon väldigt hängig och dragande o bettet. Så hon fick 3bommar ner i slutet av banan. Hoppade typ 12hinder med två tvåkombinationer. Men helt ok, skönt att hon är så cool och inte bekymrar sig för något!

Para Jumper fick 0+4fel. Ett ner i omhoppningen svängde lite snävt till en oxer och kom något nära så han orkade inte dra in tassarna tillräckligt. Han är nog också ganska trött och sliten, då han gått rätt hårt det senaste. Men han blir faktiskt bättre att rida då, inte lika busig och lägger energin mer på uppgiften än att hitta på hyss.

Vill avsluta med att säga vilket fint ställe Peelbergen var! Dit vill jag åka igen!


Bild från sentower, bättre bilder kommer imorgon!

Onsdag

Vilken dag! Från att vara lugn till att bli motsatsen. Skulle från början ridit 4 så började med Danni därefter Para Jumper och Lady Gaga. Sen hade jag Diamond på schemat men han fick gå i hagen istället idag i det underbara vädret. Vi har haft strålande sol och över 15 grader, så jävla skönt!!!! Jag älskar sol och värme😍


Öppnade fönstret till Putte och han fick mysa med två promenader, en uteritt och avslutade dagen med att gå på skritten. 
Sen efter lunch hade vi inte mycket kvar så vi trodde vi skulle bli färdiga i någorlunda tid idag för en gång skull. Jag putsade lite och var lite allt i allo, hjälpte till att fixa hinder åt Alexander, putsade lite mer, gjorde någon häst osv ganska lugnt liksom. Sen får vi reda på att några kineser kommer för att provrida hästar och då sprack kvällen. De provade 4st, jag visade en och red fram en och sen hjälpte till med att ta in. Vi var färdiga runt halv 8 och då åkte jag och Johanna för att tvätta bilarna. Johanna började och den blev jättefin, men sen när det var min tur insåg vi att den var för hög så min pärla fick ingen skönhetsbehandling... men den är ganska fin ändå, förtjänar dock en tvätt när vi kommer hem! Nu har vi ätit kvällsmat och ska snart sova, imorgon blir det full fart igen och på kvällen kommer mamma❤️❤️