Tävlingsplatser

Här kommer en lista över tävlingsplatser som jag inte tävlat alls på eller på en längre tid utav olika anledningar. Samtliga platser skulle jag vilja besöka med häst nästa år :)

Borås, Gina tricot Grand prix - vilken fantastisk tävling! Har tävlat på anläggning för 2år sedan, dock bara en vanlig tävling så skulle verkligen vilja tävla under Gina veckan. Har bara varit där och vart åskådare! Så dit vill jag åka och uppleva atmosfären till häst nästa år.

Helsingborg - också en fantastisk anläggning. Har tävlat där två gånger tidigare och åker mer än gärna tillbaka!

Strömsholm - aldrig tävlat där, men har besökt anläggning av olika anledningar bla. Med skolan och som åskådare. Skulle vara kul att tävla på ett ställe där man aldrig ridit förut.

Skyrup - aldrig varit där så dit skulle jag verkligen vilja åka. Ser ut att vara väldigt fint!

Ljungby - var där för många år sedan på ponnytävling och skulle gärna vilja åka dit igen. Bra anläggning med två ridhus, utebana och permanenta boxar (på den tiden jag var där iaf hehe).

Sundbyholm - har varit där som åskådare men aldrig tävlat. Verkar som väldigt bra arrangörer och bra förutsättningar ban-mässigt samt uppstallning.

Det är dom ställena som jag kommer på just nu här i Sverige. Kom gärna med tips på bra/trevliga tävlingar!
Skulle också hemskt gärna tävla internationellt någon gång. Typ Spanien, sunshine tour. Hade varit sjukt kul och på sikt är det mycket möjligt att de slår in bara man bestämmer sig för de och har de som ett mål. Sen hade de även varit kul att besöka våra grannländer Norge och Danmark på deras fina tävlingar! Men som sagt vi får se hur det blir med de helt enkelt! Får jobba för detta så kanske min önskan slår in.

Göteborg

Helgen spenderade jag i Göteborg för att hälsa på Elvira. Vi fikade på stan, shoppade, lagad god middag i lägenheten och hade en myskväll i soffan framför en film.
Fick med mig två par byxor hem som jag blev väldigt nöjd med! Ett par skinn och ett par typ kostymaktiga fast ändå inte svarta byxor, får visa er någon dag!

Sen gjorde jag ett besök hos frisören, ville göra något helt nytt så testade en ombre. Jag är nöjd men det känns ovant, så får se om jag fortsätter med detta i framtiden eller om jag återgår till brunt. Time will tell...

Gofika på stan med Elvis
Mysfrulle deluxe
Selfie i Elvira mega spegel
Förändringen
Tack Tanja på hair Angered!
Kärlek till snapchat filter :p

Lite nyheter

Åh de har kommit in så himla mycket fina höstnyheter från equality line till Rittforsridsport som vi beställde på ett inköpsmöte i våras. Jag har bla en equiline huvtröja att hämta ut, perfekt nu till hösten!
Här får ni en liten sneakpeak på hur den ser ut!

Finns hos Rittforsridsport!

Alla nyheter kommer inom kor komma upp i webbshoppen WWW.rittforsridsport.se
För att börjar dregla lite över de fina kläderna innan ni kan beställa hem så får ni följa Rittforsridsport på instagram och fb!

Måste också visa er Kentuckys nya grimmor som inom kort kommer ut på marknaden! Den ljusa har ju funnits och varit super populär, har varit inne på att köpa en men aldrig fått tummen ur. Men så fort de nya färgerna kommer ut ska den bruna bli min! Tycker den va så fin och mysig och inte minst praktisk i färgen. Smutsen som blir kommer ju inte synas på samma sätt som det gör på de ljusa luddet. Så en sån står på inköpslistan!

Mysiga va?!

Första dagen

Vad skönt det känns att komma in i rutiner igen, hoppas jag kommer må bättre nu!
Hur som helst har första dagen gått bra, mycket nya intryck som måste sjunka in bara men de blir nog bra så småningom. Nu ska jag byta om och gå ner till stallet och ta hand om min lilla häst. Blir ett pass i paddocken idag, just nu tränar vi väldigt mycket på rakriktning. Han är fortfarande väldigt oliksidig så jag hoppas att vi snart kan få ordning på de. Nästa tävling för er som undrar blir i Karlstad om några veckor!
Har egentligen inte så mycket mer att berätta, så ha en bra EM/kväll =)