Friyayyyy

Var en sväng hos Rittforsridsport idag och tog lite outfitbilder. Så sjukt mycket snygga saker som har kommit in nu, höstkollektionen från equiline är så fin!
Mina personliga favoriter är dom beiga ridbyxorna med bruna läderdetaljer samt den klassiska bomberjackan.
Precis efter jag åkte hem kom Stockholm equestrian och besökte Mikaela för att visa upp sina fina saker. Kan nu stolt presentera att sortimentet hos Rittforsridsport utökades av Stockholm equestrian. Ett fåtal schabrak finns redan nu i butiken men mer skall såklart beställas hem och läggas upp i webbshoppen så håll utkik!! Superkul med nyheter!!

Bomberjackor från equiline
Denna är min favvis
En outfit med jacka, ridbyxor och keps från equiline
Snygga ridbyxor från equiline i färgen royal
Ridbyxor, skjorta och kavaj från equiline
Snygg tävlingsskjorta från equiline och mina favorit ridbyxor
Sjuuukt snygga

Kvällen spenderades hemma hos Rittfors. Åkte dit med Putte för att rida tillsammans med Wilma och hoppa i deras paddock. Putte är helt tokig när man hoppar honom hemma men så fort man åker bort så lugnar han ner sig. Så jag tycker de är mer värt och givande att göra så plus att de är betydligt enklare att hoppa någon annanstans än på urf för där är det mycket regler som ändras i tid o otid så man vet aldrig vad som stämmer eller inte samt arga människor med mycket åsikter så de är inte lätt :):)

Hur som helst hoppade han bra och var duktig så vi är nöjda och glada. Avslutade passet med att skritta ut tillsammans med Wilma!

Wilmas söta minishettis "Sally"

Träningstorsdag

Hej! Idag har jag provat att träna för Helena Feuk. Som vissa kanske redan vet så har jag börjat hoppa en ny häst och idag fick jag chansen att träna med honom för Helena. Har aldrig tränat för henne tidigare så de var roligt att få helt nya ögon på sig. Oscar skötte sig hur bra som helst och blev bättre och bättre ju längre in i träningen vi kom. Avslutningsvis fick vi hoppa en relativt svår bana med mycket kniviga bågar och linjer vilket jag visste skulle bli en utmaning för oss. Men oj vad förvånad jag vart när vi gick i "mål". Han briljerade och hoppade hur bra som helst, duktig kille!

Nu är jag hemma igen och ska rida Putte, vi ska jobba med lite bommar idag och förhoppningsvis ska vi åka iväg imorgon eller på lördag och hoppa på ett annat ställe. Har tyvärr inga bilder eller filmer från dagens träning så ni får nöja er med en gammal. Lovar att bli bättre på det där med lite här och nu bilder men även fina bra bilder :)