Årets sista meeting

I torsdags eftermiddag åkte vi till Grevagården för årets sista meeting. Trimmade när vi kom fram och han kändes fin, så de va bra.
På fredagen hoppade vi 120 och var felfria. Sjukt konstiga banor hela helgen och man var typ glad om man ens kom i mål så de säger ju allt... framhoppningen var inte heller bra, den var kaos. Dåligt underlag och för mycket hästar och folk. Så de var faktiskt tummen ner men annars är allt väldigt bra på Grevagården!

I lördags hoppade jag 130. Tredje gången på höjden samt första gången inomhus. Kom i mål med ett nedslag på c-hindret i tre kombinationen. Red inte optimalt in så jag tar såklart på mig de! Men annars var känslan bra, hoppade fint och luftigt.

Idag red jag 125 och fick ett skit nedslag. Fick bara ett plattsprång på ett räcke där jag tycker att han kunde hoppat upp sig bättre. Men som sagt banorna har varit allt annat än bra så jag är väldigt nöjd över hur bra min prins har skött sig trots 10kg för mycket överskottsenergi som fick oss helt svettiga hehe... kylan gör inte gott för oss😅

Nu har jag bara en tävling kvar och de blir på lördag i Trollhättan. Efteranmälde till 130 faktiskt för jag tyckte att vi kan ta en till 130 innan vintervilan och han känns ändå väldigt fräsch så varför inte liksom. Så de är planen som den ser ut just nu.

Luftar fint i 130 :)
Hahaha skräcken Putte upplever när han får syn på hinderstöden som liknar hästar😂😂😂
#1 - josefine

Hoppas du har haft en bra helg! :-)