Sunday funday

Först och främst vill jag börja med att gratulera min kära syster Elvira på födelsedagen. Stort stort stort mega grattis, hoppas din dag har varit grym❤️
Jag hoppas vi ses imorgon som planerat!

Helgen har varit bra, jag har jobbat och sedan fick jag besök av Johanna och flisan från Strömstad. Lönehelg så vi gick ut på partaj. En rolig kväll som vi snart får göra om tycker jag. Idag har vi bara chillat och nu på eftermiddagen har jag fixat med hästarna. Hoppas er helg också varit bra!:)

Sista tävlingen

Förra helgen åkte vi till Trollhättan och hoppade en 130. Han var extremt spänd, men själva förberedelserna blev inte riktigt som jag tänkt mig. Han hoppade bra inne på banan men inte så bra som han kan göra och jag hade kunnat rida bättre än vad jag gjorde. Han blir dock väldigt svår när han är så där spänd, de kanske inte syns men när man sitter på känns det som en tickande bomb som är spänd i varenda liten muskel. Så detta är något som vi får fortsätta att jobba vidare med under vintern. Hur som helst fick vi 4fel som är typ majoriteten av våra resultat det här året, alltid jag själv som klantar till det... ytterligare en sak att träna på.
Vi rev sista hindret som stod riktigt dumt. Ett räcke mitt på medellinjen väldigt skymd bakom en kombination som man var tvungen att runda. En svårighet för oss och en svaghet jag har med "skymdsikt". En till sak att träna på hehe.

Det här var sista tävlingen för i år och jag kan inte vara annat än nöjd. Är lyckligt lottad som får ha en sån här underbar häst, han är en riktig stjärna och jag ser fram emot framtiden med min prins.
Nu har vi lite vila och sen ska vi träna på alla våra svagheter så vi blir ännu bättre nästa år!

Hej kompis

Tidigare i veckan hämtade jag hem min nya kompis som är min första helt egen köpta häst. Lilla "Bamse" som vi kallar honom är 5år efter Brugal VDL. Ska bli spännande att arbeta med detta lilla projekt :)

Han behöver en makeover men först måste han börja lita på oss, han är livrädd för allt stackarn...

Årets sista meeting

I torsdags eftermiddag åkte vi till Grevagården för årets sista meeting. Trimmade när vi kom fram och han kändes fin, så de va bra.
På fredagen hoppade vi 120 och var felfria. Sjukt konstiga banor hela helgen och man var typ glad om man ens kom i mål så de säger ju allt... framhoppningen var inte heller bra, den var kaos. Dåligt underlag och för mycket hästar och folk. Så de var faktiskt tummen ner men annars är allt väldigt bra på Grevagården!

I lördags hoppade jag 130. Tredje gången på höjden samt första gången inomhus. Kom i mål med ett nedslag på c-hindret i tre kombinationen. Red inte optimalt in så jag tar såklart på mig de! Men annars var känslan bra, hoppade fint och luftigt.

Idag red jag 125 och fick ett skit nedslag. Fick bara ett plattsprång på ett räcke där jag tycker att han kunde hoppat upp sig bättre. Men som sagt banorna har varit allt annat än bra så jag är väldigt nöjd över hur bra min prins har skött sig trots 10kg för mycket överskottsenergi som fick oss helt svettiga hehe... kylan gör inte gott för oss😅

Nu har jag bara en tävling kvar och de blir på lördag i Trollhättan. Efteranmälde till 130 faktiskt för jag tyckte att vi kan ta en till 130 innan vintervilan och han känns ändå väldigt fräsch så varför inte liksom. Så de är planen som den ser ut just nu.

Luftar fint i 130 :)
Hahaha skräcken Putte upplever när han får syn på hinderstöden som liknar hästar😂😂😂

Senaste

Åkte en tripp till Elmia Scandinavium horse show med Jossan. Hon tävlade Chanel 5år och de gick väldigt bra. Tyvärr ett nedslag från final men hon skötte sig fantastiskt bra. Vi stod inklämda i ett stall med alla kändisar bla. Rolf-Göran Bengtsson, Malin Baryard, Henrik von Eckermann, Helena Persson, Maria Gretzer, Emma Emanuelsson osv så de var kul! Själva tävlingen var också jättebra anordnad. Lyxigt att vara inomhus i uppvärmda hallar, lite annat än kalla ridhus. Med bara en häst med oss hade vi jättelugnt och strosade mest runt om dagarna. Vi åkte till Charlies en sväng, hittade självklart massa fint men köpte ingenting.

Efter elmia har allt rullat på som vanligt, Putte känns fin och till helgen ska vi träna för Jacob Hellström. Sen åker vi på årets sista tävling helgen efter. Destinationen är Grevagården denna gången och de ser jag fram emot. Längtar efter att få packa, åka på tävling å tävla, bo i lastbilen å allt som hör till. Sorgligt dock att det är sista för iår men får se till att träna ordentligt nu i vinter så vi kommer tillbaka ännu vassare nästa år! Och vem vet de kanske står en till stjärna i stallet då...
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder.

Chanel spanar :)
Charmig
Provade en kask hjälm, vad tycker ni? Den här är blå med blå detaljer (ser ut som svarta) den finns även med silver detaljer. Vad tycker ni är finast? :)
Måste köpa en ny vinterjacka att ha vid tävling o lite finare tillfällen. Tycker dock de är så himla dyrt de lutar åt den klassiska kingsland jackan. Den här på bilden är väldigt fin men tycker dom flesta nya dunjackorna är så tunna. Behöver en tjock och varm eftersom jag är så fruktansvärt frusen.