Tävling

Idag åkte vi till lilla Edet och debuterade 125. Gick i mål med ett nedslag, duktig kille! Blev lite kort i en kombinationen så fick med oss B annars hoppade han fint. Har dock extremt mycket att jobba på mellan hindrena, men vi kämpar på! På onsdag åker vi på en unghästtävling och hoppar sista tävlingen innan sommarvilan. Han ska få 2 veckor helt utan ridning, tror de kommer göra honom gott. Han har ju presterat så fint sen vi köpte honom så kan inte vara annat än nöjd, glad och tacksam! Till hösten hoppas jag vi kommer tillbaka ännu starkare, det blir till att hårdträna efter sommarvilan. Men nu laddar vi inför onsdag och hoppas göra bra ifrån oss där. 


Film kommer imorn!

Horsehage

Nu har Rittforsridsport blivit återförsäljare åt horsehage. Superbra kvalitets hö för den som önskar det lilla extra eller för dig som ska åka iväg med din häst och behöver ha med dig hö på ett smidigt sätt. Dessa balar är enkla att packa, bära, använda osv. Jag använder alltid detta på meeting och hästarna älskar det! Beställ egna balar du också via webbshoppen eller besök butiken! Vid beställning av pall, kontakta info@rittforsridsport.se


WWW.rittforsridsport.se

Balen

Helt sjukt vad tiden går fort... Förra helgen var det 1år sedan vi hade vår studentbal. Hade jag fått gå tillbaka i tiden hade jag haft en annan klänning eftersom min vita inte alls var som jag tänkt mig och jag hade även gjort en annan frisyr. Kom hem från frisören och bokstavligttalat stört grinade för att de inte alls blev som jag tänkt mig. Haha vilka problem... Förutom klänningen och håret var det en härlig dag/kväll. Lite annat än ridbyxor ;)

Filmer

Lilla Edet 120
 
Hammarö 120 dag 2
 
Hammarö dag 3
 
Blev ju tyvärr ingen film från första dagen i Hammarö, mitt minne på telefonen var fullt... Måste verkligen köpa en filmkamera igen, blir ju så mycket bättre kvalité då.