Hemma

I tisdagskväll åkte jag hem från Göteborg. Igår hade jag en lugn förmiddag, släppte ut hästarna, sen ett besök hos optikern och efter de började puttes igångsättning efter hans lilla sommarvila. Han är vild, men var jätteduktig! Longerade han i pessoselen för första gången och han är ju vanligtvis lite bakskygg så i början var han lite misstänksam men han förstod fort att de inte var något farligt och gick som en klocka i alla gångarter. Skall införa pessoselen 1 dag i veckan, perfekt komplement till ridningen där han verkligen får jobba med bakbenen under sig och samtidigt ha en låg form och höja upp ryggen. 

Vid 16 började jag jobba och slutade vid 21 så hann hem till Sverige matchen som tyvärr blev en förlust...

Idag är jag ledig och har en del grejer att fixa med. Ska bla rida Putte, spännande!
Alexander kommer hit när han hjälpt sin mamma och syster att packa ihop på tävlingarna i Åby så jag inväntar honom.

Imorgon väntar jobb i 4,5h innan midsommarfirandet kan börja. Hoppas ni får en trevlig midsommar mina vänner!Mot Göteborg


Nu är vi på väg ner till Göteborg för tävlingar på Åby. Jag ska tyvärr inte tävla även om jag hade velat, men Alexander och Emma ska så jag får heja på dom istället. Putte ska sättas igång nu i veckan, han är vild så jag får hoppas på det bästa. Får väl utrusta mig med hockeyutrustning eller något för att inte slå ihjäl mig. Hoppas jag slipper bjuda på tårta!

Jump club

Igår var vi på tävling på jump club. Alexander blev 2a och 6a i 120 och även placerad med en i 130! Jättefina rundor och hästarna hoppade fint. Bjuder på lite bilder!


21 knoppar senare...De 3 musketörerna på tur


Charmör lever upp till sitt namn!


Duktiga pojkar!


Stora killen fick ta emot pris.Sen igårkväll befinner jag mig här! Stannar tills lördag. Första dagen idag har gått kanonbra👍🏻❣

Tåg

Nu sitter jag på tåget på väg till Alexander är hos honom tills imorgon och sen ska jag provjobba hos en fram till lördag då Alexander kommer och hämtar mig. Ska bli väldigt spännande och intressant, får se hur allt slutar. Berättar mer längre fram om de!

Härlig sommarbild☀️

Tävlingssugen

Nästa tävling blir v.28 på Åby. Har inte bestämt mig för klasser ännu, får se sen när han är igång hur han känns osv. 
Sen får vi se också om jag ska starta champion of the youngsters eller inte... Hm får fundera mer på den frågan, men det är nog lättare att bestämma sig när han är igång igen efter sin lilla sommarvila.