På väg mot Sala

Hej på er! Nu sitter vi i lastbilen på väg till Sala, är nog framme runt 5. Än så länge är cera lugn och nöjd över att få äta sin lunch men vi får se hur de blir när den tar slut... Innan vi åkte va hovslagaren här och skodde så hon har fått fräscha hovar också. Tog en så ful bild på henne haha!


Igår hämtade jag Alexander i Göteborg och efter de körde vi hem snabbt och bytte om för att åka till Munkedal och träna. Hon va jätte duktig och fin, hoppade väldigt avspänt och kvickare än vanligt. Kul med framsteg💪🏻

Jobba och packa

Ja min dag har bestått av de rubriken säger... Jobbade ute på stall JH och mamma följde med ut idag som en hjälpande hand. Innan lunchen fick jag rida Lux, han kör med mig rätt mycket i början men när man väl får igenom allt är han superfin! Han är en riktig buse med glimten i ögat så man måste vara beredd haha! Sen åt vi lunch ute i solen jag, mamma, Jossan och hennes mamma Karin, jätte gott och mysigt. Efter de fixade vi de sista och vi var hemma runt 4 så vi tog tag i vårt eget stall med en gång. Cera fick sig en promenad och skulle egentligen klippt henne idag men skjuter på de tills hon fått ännu mer päls vilket jag tror hon kommer få... La min tid på att packa istället och tror jag fått med de mesta! Lite jobbigt att inte kunna packa allt men de får gå bra ändå. Imorgon väntas stallet på fm och sen åker jag till Göteborg för att hämta Alexander som kommer med tåget.  Efter de, hem fort igen för att lasta cera och åka till Munkedal för träning. Hektisk dag men jag överlever nog!

Selma💖

Tävling i Trollhättan

Idag har vi vart i Trollhättan och tävlat 95 och 1m. I första klassen lägger hon fokuset på allt annat än mig så då blir de ganska svårt att utföra allting perfekt, men några bra språng blev det och en felfri runda. Andra klassen var hon trött men hon blir så fin när hon är trött då lägger hon fokus mer på mig och de går 100 gånger bättre! Vi fick med oss en bom på en oxer som vi kom nära på, fick inte tillbaka henne och de är ju just de som är svårigheten med henne att man fortfarande inte kan korta eller länga galoppen eller ja länga går rätt bra men korta är vänligt svårt så de måste vi träna på! Är faktiskt väldigt nöjd över 1m rundan, de är nog den bästa vi gjort faktiskt! Nu ska vi inte tävla förrän v.44 och då blir det Lidköping 90 och 1m. Till dess ska vi träna på💪🏻🌟


Har tyvärr inga filmer från idag för de va något fel på paddan såklart... 

Fredag

Hej på er! Ledsen för den dåliga uppdateringen. Idag jobbade jag ute hos Jossan och när jag kom hem red jag min lilla pärla. Nu har jag putsat och packat inför tävlingen men duscha henne gör jag imorgon för tävlingen börjar 14. Vi ska hoppa 95cm och 1m i Trollhättan, hoppas på två fina rundor!
Nu har jag precis packat lite av mina kläder för om jag inte har berättat de så kommer Alexander ner på måndag för att på tisdag åka med mig och cera i lastbilen upp till honom så jag slipper köra den lilla bitchen själv i så många timmar. Likaväl som hon kan stå still som ett ljus kan hon vara skit dryg och jobbig, sparka och slå försöka ställa sig upp så därför känner vi att de är skönt att vara två. Förhoppningsvis är detta bara en period med henne som går förbi för hon har antagligen inte åkt transport/lastbil jätte många gånger tidigare och om hon gjort de så har de varit med sällskap så lilla damen behöver bara vänja sig hoppas vi. Hur som helst ser jag fram emot detta och tror de kommer bli en nyttig träning för Cera!

Bobby från idag😍En lunch på stan

Red min lilla pärla i fm och vid lunch kom Lisa och hämtade mig så svängde vi in till stan för att käka. Vi åt på coffeeroomer, alltid lika gott där. Kom hem vid halv 5 och fixade stallet med mamma, efter de har det inte hänt mycket.

En bild på vår goda lunch.