Snö på första advent

När jag slutade jobbet igår hade vi snöstorm men hem kom jag iaf! 

Imorse gick jag och mamma upp tidigt för att fixa stallet och släppa ut hästarna, dom blev nog lite förvånade när det var massa snö ute. När allt var klart packade vi ihop våra saker och styrde bilen mot Mariestad där jag provred en jättefin liten häst. Den är inte tanken att köpa utan ägaren har ingen ryttare till hästen så om hon tycker att vi passar ihop så flyttar hon förmodligen hem till oss, spännande! Nu sitter vi i bilen igen på väg till Linköping där vi ska sova på hotell för imorgon ska vi prova 6 hästar i närheten! 

Bjuder på en bild på "Helga".Jobbvecka

Hej! Som jag skrev tidigare i veckan har detta varit en vecka med jobb för mig. Började i onsdags på dagis och jobbade där även i torsdags. Så mysigt med massa söta ungar! Igårkväll var det Maxi som gällde lika väl som idag och imorgon. Så det har inte direkt hänt något spännande... Men nästa vecka ser lite roligare ut som tur är! På måndag och tisdag ska jag provrida lite hästar! Hoppas det finns någon som vill flytta hem till mig. Onsdag ska jag hjälpa Mikaela att ta kort på Anna scarpati vårkollektionen men mer om det på onsdag! Torsdag blir det jobb på dagis och på fredagen åker jag förmodligen upp till Alexander om inte planerna ändras. Nu måste jag fortsätta jobba, ha en bra helg💕

Elvira fyllde år igår, grattis igen och vi firar med en härlig sommarbild från 2010😘

V.48

Skulle egentligen har varit iväg och priovridit en häst idag men vi flyttade fram det en vecka. Så idag har jag inte gjort något speciellt, fixat i stallet och pysslat om Cera. Imorgon är också en lugn dag men från och med onsdag är det jobb som gäller. Onsdag-torsdag på dagis och fredag-söndag på Maxi. Lönehelg är det också så kommer garanterat vara mycket folk på Maxi i helgen och då går tiden förhoppningsvis lite fortare än vanligt. Veckorna går så himla fort och snart är det jul och nyår... Hoppas 2016 bjuder på ett bättre år i hästväg än vad 2015 har gjort!
Skåne

Hej! Idag har vi varit en sväng i Skåne. Skulle egentligen varit uppåt Stockholm men det fick vi planera om. Just nu går all den lediga tiden till att leta och provrida hästar, idag provade jag en jättefin 5åring som jag gillade väldigt mycket och igår en 6åring i Falköping som jag också tyckte om. Just nu är den i Skåne väldigt intressant men jag vill nog prova lite fler innan jag bestämmer mig. På måndag åker vi till Karlstad för att prova ytterligare en men den kommer jag antagligen rida åt uppfödaren om vi passar tillsammans. Provridningar hit och provridningar dit, att man ska behöva åka Sverige runt för att hitta de man söker. Hoppas såklart att det snart står något i stallet som är i ridbart skick!Söta lilla Doris

Var uppe en sväng på mammas jobb idag och under tiden kom hennes kollega till jobbet och hade med sig världens sötaste lilla hund. En pomeranian på 15 veckor som heter Doris, att inte jag dog... Har velat ha en sån här liten tuss ett tag nu och kollat på nätet och till och med vart på väg att köpa men jag har kommit fram till att det bästa för mig just nu är att vänta till våren. Men det kliade såklart lite i fingrarna när man fick mysa med den här lilla sötsaken😍 till våren då jäklar ska en bli min!!