Äntligen!!

Idag besiktigades en av hästarna som jag provade i Varberg förra veckan. Hon är 5år efter Clintissimo Z, de här ska bli väldigt spännande och jag ser framemot vår resa tillsammans :)Stall JH

Hej! Idag var jag ledig från jobbet på maxi, men jobbade ute hos Jossan. Nästan hela ligan är i Varberg och tävlar så jag var själv. Gjorde allt de vanliga, mocka, sopa, fodra, ta in och ut hästar osv. Fick även rida Lux och Keltic, vi joggade inne i ridhuset eftersom regnet öste ner ute... Longerade Jossans nya polle också, jättesöt!! 

Lux
Lite städning hann jag med också!Chanel

 
Såg på equipe nu att chefen och finaste Supersnabba Hera vann 130, med 10k i prispengar!! Wihooo grattis🌟💖

Nu ska jag fortsätta ligga i min säng, dör trötthetsdöden just nu...

Tävlingssugen

Åå vad jag saknar att tävla... Har inte tävlat på över 2månader nu, men förhoppningsvis stillas abstinensen snart och jag får äntligen börja planera in tävlingar igen🙌🏻


Vivas med en sjätte plats efter en felfri runda i 140 i våras!

Full fart

Hej! Har haft fullt upp hela helgen. I fredags jobbade jag till kl 3 och efter de drog jag direkt ner till Göteborg! De är tävlingar på Åby denna helgen och Alexander är med så jag sov där från fredag till lördag. Åkte hem vid 2 för att åka och jobba 16-22. Idag består dagen också av jobb, har en lång och seg vecka framför mig med endast jobb, men de är sista veckan med tuffa jobbtider, sen är de två lugna veckor innan sommarjobbet är över och då blir de bara extratider som gäller! 

Varberg

Igår hade vi ingen lycka med hästletandet. Provade 2 stycken men ingen föll mig i smaken... Nu sitter jag i bilen på väg ner till Varberg för ytterligare två provridningar och hoppas på mer lycka idag! 

I förmiddags red jag Akmea på gräset, hon va fin och duktig!