Göteborg horse show 2015

Snart är det dags för årets höjdpunkt, Göteborg horse show!! Åker dit på torsdagen med mamma och sover på hotell till fredagen. På fredags eftermiddagen kommer Lisa och Kickan ner och vi har bokat hotell på Gothia towers så vi stannar till söndag. Är så taggad!!
 
Har såklart lite inköp som ska göras som varje år. Detta året behövs...
 
En ny kavaj, har inte bestämt mig för vilken så får prova lite olika där och se vilken som känns bäst.
       
 
 
 
En ny hjälm att rida med hemma. Blir nog en samshield.
Nya handskar är jag i akutbehov av så vill ha mina favortier igen.
 
 
Nya ridskor behövs också, gärna några som matchar till mina dyonchaps.
 
 
 
Dessa saker är de som behövs mest, men ska även kika på ridbyxor och schabrak. Inte säkert att allt följer med hem men förhoppningsvis lite grann!
 
 
 
 

Tävlingsplanering 2015

V.6 Trollhättan
Här går han 120 och 130 som lite mjukstart på säsongen.
 
V.10 Lidköping
Här går han också 120 och 130.
 
V.12 Grevagården
Åker förmodligen dit bara på lördagen och hoppar 130 och 135. Perfekt med 5 klasserna så man kan "mjukstarta" lite på höjden också.
 
V.13 Lidköping
Har inte bestämt mig för om jag skall hoppa lördagen eller söndagen. Detta året har jag bytt till Västkustens hoppryttarföreing och dem är med i eliten. Så om vi åker på lördagen hoppar jag 130 och 140. Men om vi åker på söndagen och jag blir uttagen till laget blir det väl 130 och 130 tror jag.
 
V.15 Trollhättan eller lag?
Vet inte vart elitomgången går denna veckan, men om jag inte är med i laget hoppar jag i Trollhättan 130 och 140 eller 135 istället för 130 om dem har det detta året igen.
 
V.16 Lag
Vet inte vart denna omgången går och om jag är med i laget, det återstår att se!
 
V.17 Lilla Edet
Första uteomhustävlingen och han får gå 120 och 130 eftersom det inte finns bättre klasser. Men det kan vara skönt att hoppa lite lägre efter som det som sagt är första ute.
 
V.18 Sundbyholm meeting
Första meetinget för året och här kommer han förmodligen gå 130, 140 och 130.
 
V.21 Norrköping meeting
Inte bestämt om vi ska åka på denna tävlingen, men har med den i planeringen i alla fall. Här blir nog samma klasser som i Sundbyholm skulle jag tro.
 
Längre än så har jag inte gjort någon planering. Alla dessa tävlingar ovan är bara preleminära, allt kan hända och eftersom jag bara har 1 häst nu måste jag vara rädd om honom. Vem vet han kanske bli såld mitt upp i allt också. Så vi tar 1 tävling i taget. Men målet för året är att få bra rundor upp tom 140 om han inte blir såld vill säga.
 
 

Skärpning

Här ekar de tomt, så får be om ursäkt för den usla uppdateringen...
Men under januari månad har det inte hänt så jätte mycket!

Vivas är igångsatt och känns super fräsch! Fuxsia har åkt till en annan ryttare. Jag har varit i Sala. Skolan rullar på i sin takt och sist men inte minst har vi fått reda på att de är dags för Elvis att åka hem till sin ägare!

Imorgon är det min födelsedag och den ska firas med utgång med mina fina tjejer! Lördag och söndag är det kurs för Malin Trollnäs, dock ska jag bara vara med på söndagen. Avslutar januari på bästa sätt och börjar februari lika så!