Gott nytt år!!

Sista dagen för det här året är kommen och herregud vad fort tiden har gått... De har verkligen varit ett blandat år med toppar och dalar. Jag hoppas att 2016 blir lite bättre i hästväg i alla fall. Hade tänkt göra en årsresume men eftersom jag inte är hemma blir det lite svårt så den får komma i efterhand. Men som man brukar säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 

Nu är jag grymt redo för 2016 och ikväll skålar jag in det i Sala med min pojkvän❤️ ha nu en riktigt bra kväll och gott nytt år!!
Iskallt

Hej! Igår när vi kom hem till Alexander visade termometern på 10-, att inte jag dog... Fyfan va kallt de är och imorse när vi vaknade hade de gått ner ända till 13-. Usch de är inte mänskligt. Idag har vi varit ute hela dagen och fixat i stallet osv. Red alla hästarna och nu väntar vi på middagen och försöker tina upp lite. Hade inte tackat nej till en utlandsresa nu! Nästa år vill jag till Thailand eller något liknande över jul och nyår, man blir mycket gladare av sol och värme tycker jag.


Lilla Luna hälsar!😘

Road trip

Sitter i bilen tillsammans med Alexander och vi är på väg hem till honom. Så skönt att slippa åka tåg! Putte har gått på vila och ska inte sättas igång förrän om ca 2v. Dock ska jag inte vara borta så länge, åker hem på lördag för på söndag har västkustens hoppryttarförening medlemsmöte och vill hälsa att nya som gamla medlemmar är välkomna! Ser fram emot mitt andra år som västkustenryttare. Kan meddela att de har snackats om att Alexander Zetterman skall komma till oss och ha en träningshelg eller liknande. Spännande! Nu ser jag fram emot 2016, de ska bli så kul att komma igång med träningar och tävlingar igen. Lovade att skriva ut min tävlingsplanering och mina mål så de ska jag göra när jag kommer hem, så håll ut ett litet tag till. 

Familjen❤️

Bra bakben

Haha Putte va så jäkla taggad när ett hinder ställdes fram i ridhuset idag. Tog bara några små skutt över och första språnget hoppa han över ordentligt och sparka ut bakbenen så jag kom lite i obalans. Imorgon ska han bara joggas lite lätt och sen ska han få vila i 2v. Kommer väl börja hoppa igen om 1 månad och vågar inte ens tänka på hur glad och galen han kommer vara!10 saker...

...om mina hästar som jag haft genom åren.

1. Putte välter ut vattnet i hagen... Han gör de kanske 3 gånger om dagen den lille busen.

2. Cera gick inte att duscha till en början men nu går det bra fast vi får ta bort munstycken från slangen så vattnet bara rinner.

3. Selma är en liten rymmare, i somras fick vi ta bort undertråden mellan hagarna för hon ville gå med både Bravo och Cera så nu kan hon pendla mellan 3 gräshagar. Den lilla sötnosen lever lyx!

4. Putte är JÄTTE bakskygg så jag kan inte sitta upp på honom någon annan stans än i ridhuset och de brukar ta lång tid innan jag kommer upp. Står han inte still är det inte ens någon idé att sätta foten i stigbygeln.

5. Vivas var livrädd för klippmaskinen, så veterinären fick komma hit och droga honom rätt i blodet. Då hade vi exakt 1 timma på oss innan han vakna igen. Jag och mamma fick stå på varsin sida med varsin klippmaskin. Där fick jag lära mig att vara snabb och noggrann samtidigt...

6. Cera tycker inte om att bli tränsad. Hon drar upp huvudet jätte högt och backar för att komma undan.

7. Frosty ville alltid pussas innan man tränsade. Han la huvudet och med tänderna mot ens kind, de tyckte han va livet!

8. Bessy va helt galen när jag red ut. Stegrade, studsade, bockade, ja allt som hon bara kunde hitta på! Som tur var va hon lätt att sitta kvar på men ibland var hon fruktansvärt jobbig.

9. Ankan var jätterädd om sina öron så i början innan han litade på oss kunde vi knappt tränsa honom.

10. Cera är ett riktigt matvrak, hon blir helt tokig när hon får syn på mat. Hon brukar även nafsa lite för att hon vill ha godis. Riktigt knäpp är hon vår lilla goding!