Mycket att göra

Då var det måndag igen och vi startar en ny vecka som är mer fullbokad än andra. Kan presentera min vecka för er lite kortfattat!

Måndag: fixa stallet, åka till optikern, rida och personalfest med Maxi.

Tisdag: jobba 7-16 hos stall JH, hoppträna Cera.

Onsdag: ev. Jobba hos stall JH, hoppa Paddington och rida Cera.

Torsdag: den enda lugna dagen här ska bara stallet fixas och Cera ridas.

Fredag: fixa stallet, hämta Paddington, rida, göra iordning cera för tävling, putsa, packa och bygga banan ute hos Jossan.

Lördag: tävla med Cera, rida och fixa Paddington inför tävling.

Söndag: tävla med Paddington och rida Cera.

En liten sötis🌸

Stall JH

Jobbade hos Jossan idag, var dock inte så mycket att göra så slutade vid lunch vilket var skönt! Fixade allt de vanliga som mockning, in och utsläpp, fodra, sopa osv... Red två stycken också! Goofy och Lux, goofy är om jag inte minns helt fel 4år och Lux är 6år. Trimmade båda på den underbara utebanan, en sån hade jag velat rida på varje dag året runt.Nu på eftermiddagen red jag min prinsessa i paddocken och jag känner verkligen framstegen på bara dessa veckor! Så himla roligt, supernöjd med henne idag.

Norrköping

Igår åkte jag till Norrköping tur och retur. De va tävling där hela helgen och Alexander tävlade, hade abstinens för både tävling och pojkvän så resan va helt klart värt de!

Saknar så mycket att tävla, åka på meetings eller bara känna känslan när man går in på banan och får till en superrunda! Har inte tävlat sen i april, så de svider verkligen när man ser alla andra... Men min tid kommer igen! Ska faktiskt tävla till helgen men mer om de i ett separat inlägg för nu måste jag gå ner till stallet och rida min sessa🎀

Stallet klart


Släppte ut hästarna som vanligt och sen gick jag in igen för att käka frulle och chilla lite. Sen ringde Johanna och frågade ifall vi skulle rida tillsammans så då bytte jag om och gick ut i stallet igen. Små fixade lite innan vi tog in hästarna och red. Lilla va så duktig idag hon får verkligen en guldstjärna!
När vi kom tillbaka så hade jag en Box kvar att mocka men nu är de gjort och jag är inne igen, eftermiddagen är lite oklar men de löser sig nog.

Regnregnregn

De har öst ner hela dagen så vi åkte inte på p&j. Denna dagen har varit så låååång, seg och tråkig hoppas morgondagen blir bättre...

Positivt med denna dagen var iaf att jag invigde mina nya skor och jag gillar dom väldigt mycket! Här får ni en bild på dom


Ett par Nike som mamma hittade på rea!