El Stockholmoo

Imorgon åker jag, Lisa, Jossan och Kickan till Stockholm över helgen, vi ska bo på hotell och ha de mysigt!
Imornkväll är tanken att vi ska dra ut, sjukt taggad!! Va as länge sen jag va ute. På lördag blir det nog rätt chill, Alexander kommer till Stockholm så ska vara med honom och sen lutar de åt en till utgång! På söndag fm har vi biljetter till horse showen, ska bli så kul! Känner på mig att de kommer bli en utav de bättre helgerna, ska bli gött att komma iväg lite mitt i all stress här hemma. :)
 
 
 
 
 

Tack för i år!

Tack 2014 och mitt sista år som junior. De har varit både med och motgångar och så mycket som jag har lärt mig under tiden.

I helgen var det sista tävlingen för i år och jag är så nöjd!!

Fuxsia 115
Felfri och 12a! Hon kändes fin, ingenting att klaga på!

Fuxsia 120
4fel i grunden! Red kanske lite för aggressivt in i kombinationen så fick ett ganska rejält nedslag på a hindret! Men överlag kändes hon fin även i denna klassen!

Vivas 125
Red inte så jätte bra, la han lite nära och fick inte riktigt ihop honom, men snabbt gick de och jag höll min plan så vi vann! 

Vivas 130
Här red jag mycket bättre tyvärr åkte sista bommen ner i omhoppningen men är faktiskt mer nöjd med denna rundan än 125!

Avslutar min juniortid på topp och jag är mer än nöjd med dom här åren! Nu siktar vi framåt mot nästa år som blir mitt första Young rider år och förhoppningsvis med lite nyförvärv i stallet ;)Nyklippt

Igår klippte jag rallyräkan, hon är världens snällaste förutom att hon är lite kittlig under magen! Idag fick båda hästarna sig ett pass i ridhuset. Jag red Fuxsia och Christer red Vivas, älskar när Christer trimmar Vivas då är han som smör att sitta på sen👌


Till helgen tävlar vi årets sista tävling i Trollhättan! Fuxsia hoppar 115 och 120 på lördag och Vivas hoppar 125 och 130 på söndag.