SM

Ni kommer få en summering av SM när jag kommit hem, så ni får hålla ut än så länge! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)Vattengrav

Hej! Idag skall jag och vivas åka till Munkedal och träna vattengrav hos Jossan. Har aldrig hoppat de med honom så de skall bli spännande att se hur han reagerar, tror inte att de är några större problem men man vet ju aldrig. Vi tränar detta eftersom att vi kommer stöta på de uppe i Falun på SM. Uppdaterar er sen om hur de har gått!

Ha nu en bra dag i värmen godingar :)Genrep

I helgen har det vart tävling i Vänersborg och jag hoppade en klass om dagen. 140 i lördags och 135 igår. Har inte tävlat sen Hammarö så det var kul att komma ut igen. I lördags blev allt bara skit tycker jag... vädret gjorde så att vi fick avbryta tävlingen i 20min efter de låg hela banan under vatten. Jag hade valt helt fel bett, jag red som en jävla kratta rent ut sagt och Vivas kändes som en fet flodhäst som försökte vara snäll och spela hjälte men dessvärre utan någon energi. Så resultatet blev 3 nedslag och en volt.
 
Igår fick jag ta mig i kragen och sluta tänka självmordstankar typ... och det blev ju faktiskt bra. Någon sa till mig någon gång att man måste nå botten för att kunna nå toppen och fan va rätt. Har haft en svacka sen Hammarö, men markarbetet har börjat släppa nu och nu känns de även som hoppningen är på banan igen, fett skönt!
I alla fall så igår hoppade jag ju en 135, Jossan var där så hon kunde skälla lite på mig vilket var välbehövligt för jag skärpte till mig och var felfri i grunden men tyvärr ett retligt nedslag i omhoppningen. Nu känns de som vi börjar sakta men säkert komma tillbaka till oss själva igen.
 
Nu är det bara 2 veckor kvar innan SM-veckan, både jag och Vivan kommer ligga i hårdträning, för fan va vi ska kötta där uppe! Jag tänker inte åka dit och känna "skit, varför har jag inte förberett mig tillräckligt", så nu jäklar!
 
Denna veckas schema ser ut som följande, idag tar vi de lite lugnt och joggar ute i skogen, tisdag åker vi till Jossan och tränar vattengrav, onsdag tränar vi hoppning hemma för Jossan, torsdag joggar vi ut i skogen igen, fre-sön är de trim som gäller! Utöver detta så kommer han förmodligen gå på skrittmaskinen också ca. 45min om dagen. Byta foder ska vi också göra till något mer energirikt, nu jäklar ska vi få fart på brunte :)
 
// vill ni ha film föresten? från 135 rundan? 140 kan ni tyvärr inte få för den ligger i soporna där den hör hemma :)