En dag kvar

Hejhejhej! Har nästan ingen tid till att blogga men försöker slänga in ett inlägg när jag har tid så ni får lite uppdatering. Idag står mycket på agendan... Just nu sitter jag i skolan, slutar vid 12 och då åker jag hem och rider Simon. När mamma och pappa har kommit hem ska vi ut och äta på någon resturang för att fira min födelsedag, eftersom pappa inte är hemma imorn. Efter maten blir de träning för Jacob med Vivas. Blir nog en bra onsdag!Weekend

Denna helgen har varit väldigt bra! Inledde den med att boka resa till Rhodos, följt utav festligheter och ridning resten av helgen. Nu till veckan är det mycket planerat. Skolan är i sin vanliga ordning, hoppträning för Jacob på onsdag eftersom Jossan är sjuk. Torsdag fyller jag 18 och sen får jag se vad helgen har att erbjuda förutom ridning såklart ;) Blir en heldel körkortsplugg också, de börjar ju närma sig finalen :) Bjuder på några bilder från i fredags!
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag, tisdag snart onsdag...

Vart tar veckorna vägen, känns som dagarna rullar på sjukt fort just nu? Svaret är kanske att jag har så mycket att göra... gårdagen och idag har i princip sätt likadana ut, först skolan sen hem och rida hästarna och sist plugga innan läggdags. Rätt tråkigt men de är väl så livet ser ut för tillfället. Imorgon bryts dock mönstret lite, först skolan till 12 efter de blir de körlektion, sen hem och rida ut Simon i snön. Efter Simon skall jag rida Julias häst och sist men inte minst göra årets första hoppträning med Vivas. Blir nog en fullspäckad men rolig dag!
 
 
 

Schema v.4

Vivas
Måndag: Trim
Tisdag: Trim
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Skritt
Fredag: Trim
Lördag: Trim
Söndag: Ut
 
 
Simon
Måndag: Trim
Tisdag: Trim
Onsdag: Ut
Torsdag: Vila
Fredag: Trim
Lördag: Ut
Söndag: Trim