Lilla Edet

Första utomhustävlingen för i år gjorde vi igår. Fick ett nedslag i grunden tyvärr, är varken nöjd eller missnöjd med rundan. Han var stark som ett as och jag red för mycket inomhusridning, har alltid haft så svårt för dessa omställningar... Nästa tävling blir i hammarö om 2 veckor så vi har fortfarande lite tid på oss att träna och få igång utomhusflowet.
 

Tacomys

Spenderade dagen igår på Överby tillsammans med Lisa. Hittade en svart lång kofta som fick följa med hem, skulle egentligen hittat något att ha på mig i helgen men tyvärr hade jag inte den turen. 

På kvällen hade jag, Ida och Johanna tacomys hemma hos Ida, gott och mysigt! Kom hem ganska sent och vaknade en för en stund sen så nu är det dags att ta tag i dagen!Bra dag igår

Började dagen ganska tidigt och gick ner till stallet och släppte ut hästarna, red vivas och sen fixade stallet. Vid lunch åkte jag och pappa in till stan och lunchade med vennberg på Stars and stripes. Efter de anlände Lisa i ua och vi satte oss i hamnen med lite fika och solade och pratade om allt möjligt. På kvällen kom även Amanda och vi åkte till Rödön och hade de super mysigt med grill och tjejsnack! 

Idag ska jag och Lisa snart åka in till stan och uträtta lite ärenden. Senare ikväll blir det hoppträning för Jossan med vivas!