Myskväll

Har intagit soffläge och här stannar jag resten av kvällen! Hoppas jag kan somna tidigt ikväll och vakna upp pigg imorgon. Denna veckan är väldigt lugn, det ända "viktiga" är hoppträning på onsdag och sen får jag se lite vad som erbjuds. Hoppas på att kunna göra något roligt i helgen tillsammans med mina goa vänner :)
 
Dagens quotes
 

Måndag morgon

God morgon! Sitter just nu inne i skolan och väntar på att första lektionen skall börja. Slutar skolan halv 4 och idag blir det inte många knop gjorda, riktigt trött idag! Saker som måste göras är i alla fall packa upp allt från helgen och gå en lång promenad med Vivas. Sen försöka göra klart min hästkunskap uppgift som jag inte har mycket kvar på. När alla måsten är gjorda blir det slappiskväll och sova tidigt, det är behövligt efter denna helgen.
Ha en fin dag!
 
 

12

Äntligen hemma från Borås. Resultat mässigt har det varit en skit helg, 12fel i vardera klass. Som tur är det bara rivningar! Inte alls nöjd denna helgen, men det kan ju inte alltid gå bra. Dessutom var det första inomhus tävlingen nu på väldigt länge + att jag aldrig har hoppat 130 inne förut. Det är väldigt storskillnad måste jag säga. Men jag får se de som så att jag fortfarande samlar på mig rutin. Avslutade i alla fall helgen med en hyfsad runda även om det blev 3 ner.
Har konstaterat också att aldrig mer sätta på Vivas en martingall, har försökt två omgångar med det nu men han hatar den! Det spelar ingen roll för mig om han drar upp sitt huvud för det stör inte mig som ryttare, även om alla vid sidan av säger "men herregud du måste sätta på martingall på honom". Men nej aldrig mer han hoppar bättre utan den, så ett tips från coachen- lyssna på din egna magkänsla.
 
Bortsätt från dålig ridning och dåligt resultat, så har det varit en super mysig helg tillsammans med de gamla crewet. De vill säga jag, mamma, Petra och Elvira. Kändes precis som förr i tiden förutom att Elvira också tävlade då. Hoppas på att det snart kan bli så igen :)
 
Förlåt för en rätt osammanhängaden text, men jag är hur trött som helst. Så det är lika bra att jag säger god natt redan nu! Så natti natti gott folk❤
Har inga bra bilder från helgen så de får bli en repris från Vänersborg!