Halloween

Idag har jag bara ridit två hästar och först ut var Longva. Det är Moas andra häst som jag har börjat rida nu, hon har varit skadad så hon skall bara skrittas och travas. Hon var jätte pigg och glad!
Efter Longva red jag Simon. Idag gick det mycket bättre, han var super fin i skritten och traven, även galoppen funkade fint! Nu har jag duschat och käkat lite, ikväll vankas det halloween fest! Men det blir rätt lugnt för mig eftersom att jag har 4 hästar att rida imorgon. 
 
Fina Longva efter dagens ridpass!
 
 

Fartfylld dag!

Idag red jag först Vera på förmiddagen. Hon gick fint, men va lite jobbigare i galoppen än vad hon var igår. Efter Vera bytte jag om snabbt för att åka in till körskolan och ha en körlektion. Efter körlektionen red jag Simon och han gick också bra i skritt och trav men i galoppen testar han mig lite och kör sitt eget race, men de gäller nog bara att vara lite extra tuff mot han så han förstår att de är jag som bestämmer! Efter Simon var det hoppträning med 
vivas, som hoppade super fint! 

När jag red Simon idag var Wilma nere i ridhuset och hoppade sin B-ponny moffe, han va lite dum mot Wilma så jag fick hoppa upp och hoppa han lite haha de va så kul att rida B-ponny igen! Fick också frågan idag om jag kunde rida Moas andra häst också så det ska jag börja göra från och med imorgon! Fart fyllt lov med massa fina hästar, kan ju inte bli bättre ;)

Min fina❤️

Tre guldstjärnor

Alla tre får guldstjörnor idag!
Red Simon först, första gången jag red han ordentligt. De gick super bra, han kändes fin och det skall bli kul att jobba vidare med honom! Efter Simon red jag Vera, idag var hon super fin ända från början till slut! Och sist men inte minst min super Vivas, vad mer ska jag säga än att han är underbar? Älskar när det går så bra😄

Simon säger hej till bloggen!

3 av 3

Detta lovet har inte börjat med någon vila inte. Ställde klockan på 9 imorse och gick direkt ner till stallet. Red ut Vivas idag. Tyckte han förtjänade att bara slappa lite och sträcka på benen ute! Efter ridningen fixade jag stallet och vid 12 var jag inne i stan för en körlektion. När jag kom hem från körskolan gick jag bort till Lindgrens och red Vera. Red inne eftersom de har börjat bli oväder här. Hon gick super fint!
När mamma kom hem vid 4 gick vi bort till Lindgrens igen för att rida Simon. Red ner till ridhuset och hann börja lite, men sen blev det riktigt oväder så vi var tvugna att avbryta...
Men den lilla stunden som jag red gick bra! Hoppas vädret är bättre imorgon så jag kan rida han lite mer ordentligt, blev mest bara jogg idag. En mjukstart för honom med andra ord haha!
 
Söta Vera får stå för bilden idag :)