Äntligen fredag!!

Hej på er! Har haft fullt upp hela veckan, men nu är det snart helg och jag kan förhoppningsvis blogga lite. Idag händer inte speciellt mycket mer en lite förberedelser inför julfesten imorgon och Simon och Vivas skall ridas! 
Filmerna från Trollhättan tänkte jag ladda upp här ikväll också, så kika in här ikväll igen! 💗

idaericsonn@instagram

Vilken helg!

Hej, dålig uppdatering denna veckan men det finns såklart bra anledningar till de! Förberdelserna inför helgen framför allt inför idag har tagit mycket tid och fokus och sedan skolan på de, så då får man priotitera.
Här får ni lite resultat.
 
Igår hoppade jag en 130, hann och hoppa 3 hinder innan vi gick omkull. Underlaget släppte i svängen till 4an och bakdelen på Vivas bara gled åt sidan så han la sig ned och jag rullade av. Allt gick bra och ingen av oss skadades, gick även in på framhoppningen efter och tog några språng så att varken jag eller Vivas skulle känna oss osäkra.
 
Idag vankades debut i 140, kanske inte med det opptimala genrepet men va fan vi körde på. Red han på förmiddagen ifall om att han va stel från gårdagen. Debuten gick super bra! Fick 4fel, en rivning. Kom alldeles för stort på trippelbarren. Det är fortfarande mycket fin lir som måste göras mellan hindren så det skall vi jobba vidare med. Men hur som helst är jag inget annat än nöjd. Min häst är fantastisk och jag älskar honom av hela mitt hjärta!
 
 

Schema v.47

Vivas
 
Måndag: Skritten
Tisdag: Trim
Onsdag: Ut/trim
Torsdag: Hoppa
Fredag: Trim
Lördag: Tävla, 130
Söndag: Tävla, debut 140
 
Simon
 
Måndag: Vila
Tisdag: Ut
Onsdag: Trim
Torsdag: Intervall
Fredag: Jogga
Lördag: Trim

Gymnastikhoppning

Simon och Vivas gymnastikhoppades idag, en lång serie som började med studs och sen ett galoppsprång mellan de tre sista hindren. Jag red Simon och Elvira red Vivas. Båda hästarna skötte sig exemplariskt!
 
Nu börjar uppladdningen inför nästa vecka, saker som skall göras är att Simon kommer gå lugnt halva veckan eftersom han vaccineras imorrn och Vivas trimmas förfullt inför tävlingen till helgen, skolan skall jag ta tag i ordentligt så jag känner att jag har koll på allt och sen ska jag försöka bli lite nyttigare och inte äta massa skit. Tror det kommer bli en bra vecka, hoppas på bra väder också det piggar alltid upp humöret lite extra.
Ha en mysig söndagskväll allihopa!