Hemma!

Hemma från Vaggeryd nu! Helgen har varit bra, filmer från rundorna kommer ni få så fort dem är uppladdade.
Kan i vilket fall som helst berätta om våra dagar, hur dem har varit och sätt ut.
 
Torsdag
 I Torsdags eftermiddag styrde vi bilen mot Vaggeryd, vi var framme lite efter 8. Då packade vi ut grejerna och ställde in Vivas i sin box och gav han kvällsmat, sen tog vi in våra grejer i huset och bäddade. Mycket mer än så gjorde vi inte, eftersom alla var trötta och det var sent plus att vi skulle upp tidigt på fredagen.
 
Fredag
Gick upp lite innan halv 8, morgonfodrade hästarna med Elvira och Alex. Efter morgonfodringen fixade vi allt som skulle fixas innan avfärd mot tävlingen. Lastade 8 hästar inklusive Vivas och drog oss iväg mot tävlingen. Hacke hoppade 9 hästar i en och samma klass så vi fick jobba på bra där ett tag (extra creed till Elvira och Alex som jobbar med detta dagligen, fattar inte hur ni orkar ibland haha..), när den klassen var gjord blev det lugnare. Jag hoppade Vivas en 1.20 och var felfri fram till sista hindret men det rev vi, väldigt retligt tycker jag. Eftersom bedömningen var en ackumulator hoppningen så fick jag dåliga poäng eftersom jag rev joker hindret. Rundan var bra men missnöjd med rivningen, den var väldigt onödig!
Denna dagen avslutades med tacos, hur mysig kväll som helst med världens bästa sällskap!
 
Lördag
Vaknade sist av alla, var helt slut efter fredagen. Men när jag kom ner till stallet käkade alla frukost och sen efter den var det dags att lasta hästarna igen för dag nummer 2 på tävlingen. Idag hade Hacke inte lika många hästar med sig så Alex och Elvira behövde inte lika mycket hjälp, så vi andra kunde ta de lite lugnare. Jag hoppade i alla fall en 1.30! Är hyffsat nöjd med rundan, det var några detaljer hit och dit som inte stämde! Så vi fick med oss 3 bommar och slutade på 12fel totalt.
Kvällen blev lugn för min och mammas del. Elvira och Alex gick ut på krogen, Petra åkte hem och Hacke var hemma först men sen ringde några vänner till Hacke som behövde hjälp. Så hon fick dra till Norrköping!
 
Söndag
Idag var det sista dagen, inte alls lika många hästar som skulle med så det var en väldigt lugn dag. För min del så bestämde vi igår att jag skulle hoppa en 1.30 avd. B idag istället för en 1.25. Det var ett mycket bra val, för vet ni? Vi gick in och nollade! Så himla nöjd, han hoppade hur fint som helst och jag är nöjd över min prestation också! Denna helgen slutade absolut på bästa sätt! Vill tacka Hacke, Elvira, Alex, Petra och mamma för en grym helg! Ikväll somnar jag gott ;)
 
Här får ni lite blandade bilder från helgen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resultat

Hej på er! Ett tag sedan jag skrev nu, har bara helt enkelt inte orkat.
 
Här kommer resultatet ifrån Ale i alla fall som några av er kanske vill veta.
 
1.20 - 0+8fel
Grunden var fin tycker jag, men omhoppningen är jag inte alls nöjd med. Fick med oss två bommar, första rivningen är inte så mycket att säga om han räckte inte över oxern på B hindret i kombinationen. Sen andra rivningen blev det totalt missförstånd mellan mig och Vivas. Jag ville ta av tidigt för att vi låg stort utifrån, men Vivas tog in ett extra och då blev det fel. Men sånt som händer. Nöjd med grunden i vilket fall.
 
1.30 debut - 8fel
Det var en tidshoppning, men jag tog långa vägar och chansade inte. Båda rivningarna blev i kombiantionen, vi kom för nära in och så blev de följd fel till B hindret. Jag missbedömde avståndet till kombinationen så vi kom för nära som sagt. Annars hoppade han som en klocka! Hästen är grym de är bara jag som måste samla på mig mer rutin speciellt på högre höjder! Super nöjd med denna rundan!
 
Nästa tävling blir nu till helgen i Vaggeryd, första meetinget för iår! Skall hoppa 1.20 på fredag, 1.30 på lördag och 1.25 på söndag. Jag och mamma åker på Torsdag kväll till Hacke där vi ska bo under hela helgen. Ska bli skit kul, inte bara för att de är meeting utan för att träffa världens bästa Elvira som vi saknar så himla mycket! Är jätte taggad verkligen!!
 
Gammal bild från 2009 på mig och Elvira!

Bilder från dagens hoppträning

Imorse hoppade jag för Frida. Vi tränade på banhoppning, fick även hoppa på 130 höjd för att få lite bättre känsla inför helgen på den höjden. De gick jätte bra och han var super fin!Här får ni lite bilder som Julia tog :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen tack för bilderna! ❤