Falköping

Hej! Idag har jag varit och tävlat i Falköping. Hoppade 1.20m och 1.25m, det var faktiskt debut på 1.25m idag.
I 1.20m blev de en felfri runda och det räckte till en 6e placering. Först var jag inte speciellt nöjd med rundan, tyckte det kändes lite "hafsigt" men efter att jag kollade på filmen så var det inte så hafsigt som de känndes.
 
I 1.25m fick jag 4fel i grunden, rev ett. Tyckte han kändes lite trött och seg, men han hoppade fint ändå! Nu skall han få ta de lite lugnare denna veckan, så får vi tagga till igen den 29. Då är det Lidköping igen och första omgången av div.1!
 
/ Ida❤

Lidköping

Hej! Har varit och tävlat i Lidköping idag. Herregud vilken fin anläggning, kommer lätt åka dit igen!! För er som inte har varit där är det helt klart värt att åka dit.
 
Dagens klasser bestod av 1.10m och 1.20m. Kan bara säga att han har varit klockren hela dagen! Shit vilken fin häst jag har. Felfritt i båda klasserna plus två placeringar en sjätte plats i 1.10m och en trettonde plats i 1.20m. Super nöjd med dagen och det känns så kul nu när man verkligen fått betalt för hur mycket man har arbetat i vinter. Ser redan fram emot nästa tävling och den är i Falköping då skall jag debutera 1.25m! Hoppas bara vi kan hålla denna formen nu, hade varit väldigt skönt! Nu är det dags för sängen, har varit uppe sedan 5 imorse så de är allt på tiden att sova nu!
 
Godnatt från en väldigt glad men trött Ida!
 
P.S Ankan gjorde sin första start med nya ägaren idag och det blev en vinst är så himla stolt! Guldponnyn och duktiga Linnea! <3