THE END

Nu är sista ponnyn såld. Kommer aldrig mer ha en ponny och de känns rätt konstigt men ändå spännande. Jag har ju redan som ni alla vet gått över så smått på storhäst och nu blir det att satsa till 100% på min fina Vivas.
 
Sista ponnyn blev igår såld och det var min fina ponny "Ankan". Han är den som har haft störst betydelse hos mig. Han kommer alltid vara närmast hjärtat! Lycka till nya ägarna med Ankan, ni kommer inte bli besvikna han är en riktigt klippa!
 
Always together, never apart, maybe in distance, but never in heart

Resultat

Då var första tävlingen för säsongen gjord. Gick väldigt bra, han var super fin förutom att han har börjat bocka och sparka bakut väldigt mycket! Men det skall kollas upp snarast så vi vet ifall det bara är dumheter, glädje eller pga av att han kanske har ont.
 
Men iaf hoppade först 1.10m fick 5fel haha totalt mitt fel jag missade ett hinder så fick lägga en volt. Har inte hänt så sen jag var liten, men men vi fick oss ett gott skratt åt de iaf! Hur som helst hoppade han super fint och luftigt. Andra klassen var en 1.20m och jag var väldigt revansch sugen, så vi gick in och gjorde en noll runda vilket var mitt mål och väldigt skönt att vi klarade de för nu är vi kvalade till 1.30. Så jäkla gött att vi klarade de på första tävlingen så jag slipper tänka på de under året. Nu är det bara att köra och sikta mot nästa mål. Jag är mer taggad en någonsin, jag SKA nå mitt slutgiltiga mål!
 
<3

Träning

Hallå på er! Idag blir det hoppträning för Hacke, är sjukt taggad! Hoppas hon ser en liten förändring sen jag var hos henne på jullovet! Det blir sista genrepet inför säsongens första tävling som är nu på söndag. Skall hoppa 1.10 och 1.20! Hoppas på att få fina rundor och en bra känsla. Alltid skönt att starta säsongen bra. Nu skall jag käka sen åker jag ner och kollar lite på första gruppen, hoppas på några roliga övningar idag. Puss på er goingar :)
 
 

Seventeen

I onsdags fyllde jag 17år. Fick jätte fina presenter av mamma och pappa bla. mitt efterlängtade dyon träns. Super nöjd och tusen tack! Vill även säga tack till mina fina vänner Natalie, Filip, Jesper, Gillberg och Ahl för den bästa kvällen på länge igår! Vi var hemma hos mig och käkade pizza, spelade spel, kollade på film och hade de grymt kul! Nu taggar jag ett år kvar till 18!!! Känner på mig att detta året kommer att bli bra! Puss från en glad Ida.