Summer feelings

Sjukt bra väder nu! Då vill man vara ute så där av den dåliga uppdateringen plus att jag lämnade in min data igår och min telefon är sönder. Så alla ni som försöker nå mig får skriva på fb istället hehe.

Idag så hoppade jag Ankan på riktigt för första gången på jätte länge. De gick över förväntan, trodde han skulle vara mer galnare än vad han var. Himla skönt att vara igång igen. Snart är de tävling också, här på hemmaplan dessutom! Nu ska jag snart sova hade jag tänkt, vi hörs puss puss så länge.

Tisdag

Hej på er! Igår va jag först i skolan, sen åkte jag hem till Amanda vi solade och hon badade för första gången iår den garningen... Vid halv 6 åkte jag hem för jag skulle träna med Ankan. LAT häst var bara förnamnet på den träningen, fick kämpa järnet. När jag tränat klart blev de en springtur med Elvira.

Idag eller rättare sagt just nu sitter jag på sista lektionen i skolan. Efter de blir de hem och steka och sen en lång promenad med kusen eftersom han säkert är väldigt mör i bena idag. Efter promenaden får de nog bli en springtur. De va nog allt jag hade på hjärtat förtillfället. Vi hörs, puss puss.coool jag e :P

Sorry!

Ledsen för dålig uppdatering, men har haft fullt upp och inte tillgång till någon dator eller telefon. Vi har nu flyttat in i vårt nya hus men de är fortfarande lite kvar i lägenheten som måste flyttas.

Idag har vi vart på ikea hela dagen, KAOS är bara förnamnet! Men jag,Amanda och mamma fixade de med mycket om och men haha!
Igår så var de balen, Elvira red på Ankan och dom va så fina!!!!!! Ankan skötte sig galant och de gick precis som planerat, stolt matte.

Nu skall jag hjälpa till att montera alla möbler osv. Vi hörs! Puss på er.