Home sweet home

Äntligen hemma! Har haft en bra resa tillsammans med gött folk. Åkte somsagt i Måndags och var framme i Polen på Tisdag morgon. Sen så åkte vi hem igår kväll och var hemma i stan för några timmar sedan. I Polen så har vi vart i en saltgruva, besökt Auschwitz och Birkenau, hälsat på en polsk skola och shoppat i den stora gallerian! Fick med mig en hel del hem som jag skall visa för er senare. Nu är jag så trött så jag ska snart gå och lägga mig. Så vi hörs imorgon och då börjar den förhoppningsvis bra uppdateringen igen. Puss och kram!

Alive

Hej! Dagen har vart go, först mötte jag upp Hanna och Amanda så drog vi till torp. Fick inhandlat ett par nya jeans, äntligen! Sedan drog jag och Amanda in till stan och köpte världens FEEEETASTE godis påse, snacka om att vi kommer bli tjocka efter denna resan. Efter de så drog jag mig ut till stallet och sen har de bara vart soft resten av dagen. Nu ska jag ta de lugnt och kolla på bästa serien One tree hill! Vi hörs på vägen imorgon. Puss


Vår feta godis påse!

Young wild and free

God morgon!
Igår va jag med bästa flickorna! Vi hade mys hemma hos Amanda, käka glass, jordgubbar doppade i choklad osv. Senare begav sig alla åt olika håll, jag föjde med Amanda så körde vi moppe med massa, svin kallt va de!!! Kom väl hem någon gång vid 1 tror jag. Rolig kväll verkligen! Idag är inte så jätte mycket planerat mer än att jag skall spendera den med Amanda, lite små fix inför vår resa. Åker till Polen imorgon. Nu skall jag börja göra mig iordning. Vi hörs puss.