Live my life

Igår hände inte så jätte mycket. Spenderade den mesta tiden med Elvira, vi solade sen så red vi ut på galningarna och efter de fick de bli en joggingrunda! På kvällen kollade jag fotboll, dock en usel match men men..
Dagensplaner är att först åka ut till stallet fixa iordning allt samt sätta Ankan på skritten. Efter de blir de en springtur med Elvira och får se om vi kanske solar också. Sen så får jag se vad kvällen har att erbjuda de är ju trots allt valborg.

Gårdagen


Igår kväll var jag med massa goa tjejer somsagt, vi käkade 3 rätters och hade de jätte mysigt! Känns som man har gått upp flera tusen kilo nu efter all mat så de får bli en springtur senare idag. Har precis vart i stallet också och ridit finaste ponnyn. Gick super idag! Nu ska jag kolla film, höres!

PARTY ROCKING

Äntligen helg! Dessutom långhelg, är ledig både måndag och tisdag nästa vecka så jäkla gött! Ikväll blir det tre rätters middag med bästa flickorna! Sen får jag se vad helgen har att erbjuda. Bjuder på en bild på dagens outfit.Svart stickad kofta, vitt linne, jeans och klarblå bandeau - Simple as that!